Коли фантазії реалізуються…

«Учора. Ще вчора наші думки й бажання були всього лише фантазіями. Але хто як не ми, вміє втілювати їх у реальність» – під таким слоганом студенти факультету фізико-математичної і технологічної освіти БДПУ та Благодійний Фонд «Humans CF» провели  ряд майстер-класів з оріґамі.

1

6 листопада проходив перший майстер-класі під гаслом «Ми –  рівні». Голова Фонду «Humans CF» – студент 2 курсу факультету ФМТО Анатолій Іванов зазначив: «Наша головна мета – це збір коштів для допомоги дитячому реабілітаційному центру «Турбота». Всі вироби будуть реалізовані  серед викладачів і студентів університету, а кошти ми передамо до «Турботи» для  придбання необхідних речей дітям-вихованцям.

 DSCN5159-700x400 4YO07c4-FBc 2-1024x768 oIc5AOKkGL8

Ярослава Іванова – заступник голови Фонду та староста 21 групи ФФМТО висловила своє враження: «Ми були дуже раді, коли на наш майстер-клас прийшли студенти БДПУ, а також викладач кафедри математики Катерина Пастирєва. У веселій та дружній атмосфері, з посмішками на обличчях, найгарнішими та найдобрішими думками ми зробили понад сотню квітів».

26 листопада було проведений другий майстер-клас за підтримки голови фундації «Humans CF», деканату факультету фізико-математичної освіти, старост академічних груп.

Активісти Фонду так охарактеризували цю подію: «Незважаючи на те, що сьогодні погода – дуже похмура, ллє дощ, але, в  усіх студентів та організаторів – гарний настрій, щирі посмішки й чисті думки. Дякуємо старості 21-А групи Ярославі Івановій та студентам її групи, які підтримали нашу ініціативу».

Тепер уже точно відомо, що 9 грудня в актовій залі головного корпусу БДПУ, о 12:00 розпочинається благодійний концерт, присвячений збору коштів для допомоги дитячому реабілітаційному центру «Турбота». А з восьмої ранку в фойє головного університетського корпусу стартуватиме наша  виставка-ярмарок, на якій кожен зможе придбати вироби з оригамі й таким способом допомогти Центру «Турбота».

Запрошуємо студентство університету, викладачів, співробітників, спонсорів, меценатів, усіх небайдужих відвідати цю подію. Будемо раді бачити усіх бажаючих!

Яна Сичікова,
заступник декана факультету з соціально-виховної роботи,
наукової та міжнародної діяльності
Світлини з архіву факультету


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print