Щоб студентів поважали!

Сьогодні з Києва повернулись студенти – голови профбюро ІППОМ, ІСПКО, ІФСКА та ФФМТО – представники нашого університету, які 7 квітня брали участь у Студентській акції протесту проти звуження прав студентів.

1 (1) 1 (2) 1 (3) 1 (6)

Молодь з усієї України приїхала до столиці, аби відстояти своє право на гідне життя. Акція проходила в парку ім. Т. Г. Шевченка – напроти Київського національного університету з подальшою ходою до Кабінету міністрів України та Верховної Ради. Більше двох тисяч профспілкових активістів приїхали з усіх областей України, аби доказати нинішнім органам управління, що нас так просто не зламати. На акції були присутні не тільки студенти педагогічних закладів освіти, а й майбутні медики, металурги, будівельники, представники технічних професій та інші. Бо не важливо ази якої спеціальності ми посягаємо, ми всі – молодь, всі – студенти, які гідні поважного ставлення до себе.

1 (11) 1 (5) 1 (7) 1 (8)

Профспілки України весь час відстоювали, відстоюють та будуть відстоювати права студентів. На даному етапі йде боротьба за підвищення стипендій до прожиткового мінімуму, за безкоштовну освіту, якої нас хочуть позбавити, за студентські пільги та права. А для цього молодь повинна об’єднуватись та боротись за свої інтереси, а профспілка завжди буде надійною опорою молоді.

1 (9) 1 (4) 1 (10) 1 (12)

Ініціаторами заходу були: студентські профспілки та молодіжна рада ФПУ, які обурені намірами органів влади звузити соціально- економічні права студентів, учнів професійно-технічних навчальних закладів, зокрема, на отримання стипендії, на доступну освіту, забезпечення гуртожитками, охорону здоров'я, соціальний захист…

Юлія Хаматгораєва,
студентка БДПУ,
спеціальний кореспондент

«Університетського Слова»
На світлинах
: наші – в столиці
Світлини автора


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print