«Я мислю, отже я – існую…»

27 жовтня на факультеті соціально-педагогічної та корекційної освіти відбулась третя  інтелектуальна гра-дуель між командою знавців 403-ї групи та збірною студентів молодших курсів цього ж факультету (див. світлини).

Image

Гра відбулась з ініціативи кафедри соціальної педагогіки на чолі із завідуючою кафедри Катериною Петровською. Завдання-питання, правила та хід дуелі розробила творча та креативна команда «Cogito, ergo sum» («Я мислю, отже я – існую…» Р. Декарт) під керівництвом викладача кафедри соціальної педагогіки Сергія Улюкаєва.

Image-1 Image-2

Гра складалась із двох блоків: перший – п'ять категорій питань із різних тем (література, постаті в історії, не може бути, заради жарту та не те, не інше), другий – безпосереднє проведення дуелі із вибуттям гравців-суперників.

Інтелектуальна дуель проходила в дусі здорової конкуренції, знавці вражали своєю обізнаністю та ерудованістю. Всі бажаючі могли не тільки прийти та підтримати улюблену команду, а й перевірити себе та свої знання.

Image-3 Image-4

Перемогу в напруженому інтелектуальному двобої здобула команда знавців 403-ї групи, а команда збірної зайняла не менш почесне друге місце.

Обидві команди були нагороджені приємними, солодкими призами та грамотами від профспілкового комітету БДПУ (голова – депутат міської ради Віталій Лола).

Можна із впевненістю сказати, що талановита студентська молодь на факультеті соціально-педагогічної та корекційної освіти прагне бути ще більш всебічно розвиненою і керується таким гаслом: «Бути креативним та розумним – це модно!!!»

Анастасія Лебедєва,
студентка 303-ї групи ФСПКО
Світлини з архіву кафедри соціальної педагогіки


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print