Ювілей спеціальності «Образотворче мистецтво»

Учора, 18 листопада, в Бердянському художньому музеї імені І. Бродського відбулася знаменна подія для нашого університету – відкрилася виставка «Барви натхнення», приурочена  чвертьстолітньому ювілею створення на факультеті психолого-педагогічної освіти та мистецтв спеціальності «Образотворче мистецтво».

ф4

«Тридцять три студенти, випускники та викладачі факультету  представили на виставці свої графічні та живописні роботи, – розповідає старший викладач кафедри початкової освіти факультету, член Національної Спілки художників України Тетяна Володько. – За 25 років дипломи БДПУ із спеціальністю «Образотворче мистецтво» отримали 280 випускників, кожний з яких і сьогодні сам творить і вчить дітей це майстерно робити…».

ф2 ф6

Університетських митців із ювілеєм прийшли привітати ректор університету, професор Ігор Богданов, декан факультету, професор Людмила Коваль, викладачі та студенти БДПУ, численні гості.

ф3 ф5 ф1 21

На заході з нагоди ювілею спеціальності "Образотворче мистецтво" кафедра хореографії підготувала перформанс на тему «Художник і творчість», а студенти й викладачі кафедри музичного виховання – інструментальні та вокальні композиції.

«Університетське Слово»
(за матеріалами та світлинами сайту:
http://pro.berdyansk.biz/content.php?id=39476) 


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print