Із калейдоскопу привітань (1)

1

Дорогі друзі!

Прийміть щирі вітання зі святом Нового 2017 року! Нехай ці прекрасні зимові дні принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому!

Дякуємо в першу чергу українським воїнам, які захищають сьогодні незалежність і суверенітет країни, демонструючи високу фаховість, самовідданість і патріотизм. Гордість за всіх Вас хлопці у серці кожного з нас.

Труднощі 2016 року продовжували загартувувати та об’єднувати нас.  Незалежно від місця проживання, етнічного походження, українці, як єдиний організм працювали для України та її перемоги. Ми побачили, як багато добрих, сильних, талановитих, працьовитих, щедрих, відданих та безкорисливих людей народила українська земля.

Від координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання громадян міста Бердянська дякую за самовіддану працю і низько вклоняюсь  бердянцям-волонтерам за їх величезну допомогу та підтримку українським воїнам  на блок-постах і в АТО.

В 2017 році, відзначатимемо 100-річницю Української революції (1917-1921) по встановленню державності УНР, яка була втрачена в результаті московської окупації та відновлена у 1991 році. Будемо і надалі боронити свою державу, продовжувати свій шлях до демократичного суспільства, до чесної та справедливої країни, яка має бути без насилля, корупції та брехні. І власним прикладом, ми з вами, патріоти свого міста, Запорізького краю і України допоможемо міській владі і Бердянській громаді відроджувати і надалі українську національно-патріотичну свідомість та пережити складні часи непопулярних реформ.

Впевнений, що в 2017 році переможемо внутрішніх та зовнішніх ворогів, залишимося сильною командою, пам'ятатимемо наших загиблих героїв, будемо і надалі підтримувати наших добровольців та їх сім'ї через Центр допомоги учасникам АТО, популяризувати державну символіку по місту Бердянську, любити найкращу землю в світі – свою державу і виховувати наших земляків справжніми патріотами України! Вірю, що після важких випробувань на нас очікують мир, покращення після реформ, процвітання, європейська перспектива.

Все буде добре. Слава Україні!

Бажаю усім вам, вашим рідним та близьким міцного здоров’я, невичерпної енергії та миру, щастя і достатку! Бажаю новорічного настрою й різдвяного затишку. І нехай у вашому житті панують гармонія та удача!

Щиро вдячний Вам за спільну співпрацю в минулому році! Маю надію, що разом ми ще зробимо багато добрих справ у розвитку місцевого самоврядування на благо Бердянської громади і Українського народу!

Сердечно вітаю Вас з Новим 2017 роком!

                             З повагою,
Секретар Бердянської координаційної ради з питань
національно-патріотичного виховання
громадян міста Бердянська  І.Зубрицький


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print