Справжня насолода від «Світанку»

Минулої п’ятниці, 28 березня, викладачі та студенти Інституту філології та соціальних комунікацій завітали до Бердянської міської бібліотеки ім. Крупської на зустріч із членами творчого об’єднання «Світанок» (див. світлини).

Продовжити читання “Справжня насолода від «Світанку»”

Поет, якого не забути

20 березня 2014 року в Бердянській загальноосвітній школі №9 відбулася наукова конференція «Великий син великого народу», присвячена 200-річчю з дня народження видатного українського поета Тараса Григоровича Шевченка.

Продовжити читання “Поет, якого не забути”

…А справжня жінка завжди в шані буде!

"Сучасна жінка очима українських постмодерністів" – під такою назвою 18 березня ц. р. на базі Інституту філології та соціальних комунікацій БДПУ відбулися своєрідні посиденьки в літературній кав'ярні Продовжити читання “…А справжня жінка завжди в шані буде!”

В гостях у вчителів та учнів

Досить цікава подія відбулася 25-го березня ц. р. в Бердянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 5. Учителі, викладачі, учні й студенти мали можливість оглянути міську виставку «Освіта Бердянського краю – 2014». Продовжити читання “В гостях у вчителів та учнів”

«Чисті» п’ятниця й субота

Дбаючи про чистоту не тільки університетської території, а й рідного Бердянська, керівництво БДПУ завжди відгукується на прохання мерії міста взяти участь у весняних суботниках в рамках Всеукраїнської акції «За чисте дозвілля». Продовжити читання “«Чисті» п’ятниця й субота”

І знову – зустріч

Уже десятиліттями в рідних стінах Бердянського державного педагогічного університету традиційно, 27-го березня, зустрічаються ті, що здобували тут освіту, яка допомогла більшості з них зійти на стрімкі вершини педагогічної чи іншої фахової майстерності…

Продовжити читання “І знову – зустріч”

25-го березня – День Незалежності Греції

Учора ректор університету, професор Вікторія Зарва вітала членів Ради міського грецького товариства зі святом (див. світлину).

_DSC2983

Для народу Греції та Всесвітньої грецької діаспори 25 березня 1821року – найвизначніша дата в новітній грецькій історії.

Продовжити читання “25-го березня – День Незалежності Греції”

Згуртувавши зусилля вчених, методистів, учителів

Сьогодні, 26-го березня, в актовій залі університету пройшов другий регіональний науково-практичний семінар
«Актуальні тенденції викладання української літератури»,
присвячений 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка

Продовжити читання “Згуртувавши зусилля вчених, методистів, учителів”

Від учасників до призерів

20-21 березня 2014 року у ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» відбувся другий етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у галузі «Корекційна та соціальна педагогіка».

Продовжити читання “Від учасників до призерів”

Тиждень студентства – Тиждень ІППОМ!

Ось і завершився Тиждень Студентської Ради Інституту психолого-педагогічної освіти та мистецтв. Кожен день був цікавий та не схожий на попередній, багатий позитивом та гарною атмосферою заходу. Ось що говорять про це голови секторів Студентської Ради ІППОМ:

Продовжити читання “Тиждень студентства – Тиждень ІППОМ!”

“Профорієнтир-2014” з брейк-кавою

По-своєму святковим відчувався березневий день у коледжі, коли учні випускних класів загальноосвітніх шкіл Бердянська завітали з радісними, і водночас зацікавленими обличчями у коледж на екскурсії, які проводилися в рамках Обласного місячника професійної орієнтації «Профорієнтир-2014».

Продовжити читання ““Профорієнтир-2014” з брейк-кавою”