Грали скрипка та гітара…

…А також фортепіано та баян у малій актовій залі БДПУ, де проходив другий етап комплексного кваліфікаційного державного екзамену з основних музичних інструментів спеціальності «Музичне мистецтво». Продовжити читання “Грали скрипка та гітара…”

Науковий візит на батьківщину Ярослава Мудрого

Після старту спільного європейського Темпус-проекту «Підготовка педагогів і освітніх менеджерів до роботи з гетерогенними групами й організаціями» пройшло всього півроку, але його виконавці з Бердянського державного педагогічного університету вже взяли участь у низці важливих заходів щодо його реалізації. Продовжити читання “Науковий візит на батьківщину Ярослава Мудрого”

Університетські волонтери на обласному форумі

20 травня ц. р. найактивніші та перспективніші студенти Волонтерського загону БДПУ, майбутні соціальні педагоги Катерина Гладкова та Тетяна Будник презентували досвід волонтерської діяльності на Запорізькому обласному молодіжному форумі Продовжити читання “Університетські волонтери на обласному форумі”

Ментальні карти – це вам не жарти…

Минулої п’ятниці, 23-го травня ц. р., в конференц-залі університету відбулося чергове засідання семінару педагогічної майстерності для молодих викладачів
Продовжити читання “Ментальні карти – це вам не жарти…”