Почесні професори БДПУ

23 червня 2014 р. Вчена рада БДПУ на своєму черногову засіданні одностайно проголосувала за присвоєння звання "Почесний професор університету" Філіпе Пересу Родрігесу (Мексика) та д-ру Христині Ковшевич-Дурбак (США) Продовжити читання “Почесні професори БДПУ”

«Другий диплом – це круто!» –

сказали собі більше десятка уже власників дипломів – як бакалаврів та спеціалістів високого рангу й у вересні минулого року розпочали навчання в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації БДПУ (начальник – Дмитро Циховський) за спеціальністю «Практична психологія». Продовжити читання “«Другий диплом – це круто!» –”

Вже журналісти-спеціалісти!

…Здається, що ще вчора БДПУ вперше оголосив набір студентів-журналістів, а сьогодні вони: Антон Шульженко, Олександр Гришун, Анастасія Костромицька, Яна Гузій, Наталя Дейдей, Тетяна Горбачова та інші вже захистили дипломні роботи зі спеціальності «Журналістика».

Продовжити читання “Вже журналісти-спеціалісти!”

Сьогодні – Міжнародний Олімпійський день

«Щорічно 23 червня у всьому світі відзначають Міжнародний Олімпійський день. Цього дня було зроблено перший крок до відродження олімпійського руху в сучасному світі. У червні 1894 року відбувся Міжнародний конгрес з проблем фізичного виховання, який проходив у Парижі. У заході взяло участь 12 країн.

Продовжити читання “Сьогодні – Міжнародний Олімпійський день”

Сімнадцять бакалаврських миттєвостей

…Чому сімнадцять? Бо саме стільки студентів 46-ї групи Інституту філології та соціальних комунікацій БДПУ сьогодні, 18-го червня, після успішного складання Державного екзамену публічно та відкрито захищали бакалаврські проекти (див. світлини). Продовжити читання “Сімнадцять бакалаврських миттєвостей”

Свіжі факти про артефакти

Учорашній день (16-го червня) став незвичайним для навчальної археологічної лабораторії соціально-гуманітарного факультету БДПУ: цікаві артефакти подарував лабораторії донецький краєзнавець Сергій Горошко (див світлини). Продовжити читання “Свіжі факти про артефакти”

Ві-та-є-мо!!!

IMG_0352

Сьогодні, 17-го червня, в конференц-залі головного корпусу на початку чергової наради ректор університету, професор Вікторія Зарва вручила Диплом кандидата філологічних наук асистенту кафедри загального мовознавства та слов'янської філології Інституту ФСК БДПУ Тетяні Нікішиній. Продовжити читання “Ві-та-є-мо!!!”