Студентка БДПУ Катерина Лубенська – чемпіонка Європи з хортингу

fg9_h

З 25 по 27 жовтня ц. р. у Львові на базі СК «Грація» ТВК «Південний» відбувся Перший відкритий Чемпіонат Європи з хортингу. Продовжити читання “Студентка БДПУ Катерина Лубенська – чемпіонка Європи з хортингу”

Інклюзивне навчання – не ексклюзив в Україні

В усьому світі питання інклюзивного навчання стоїть достатньо гостро. Діти з особливими освітніми потребами є у кожній країні. Але, нажаль, не кожен викладач знає, як треба поводити себе з таким учнями. Продовжити читання “Інклюзивне навчання – не ексклюзив в Україні”

Перемога на VI Міжнародному форумі-презентації «Інноватика в сучасній освіті»

З 21 по 23 жовтня 2014 року у Київському Палаці дітей та юнацтва тривав Шостий Міжнародний форум-презентація «Інноватика в сучасній освіті». Продовжити читання “Перемога на VI Міжнародному форумі-презентації «Інноватика в сучасній освіті»”

Ми – раді, що наші – в Верховній Раді!

broshura_2014_kartynkaСьогодні, 24-го жовтня, зі столиці надійшла приємна новина: «Підписано Розпорядження про склад учасників Програми стажування у Верховній Раді України 2014-2015 рр. Продовжити читання “Ми – раді, що наші – в Верховній Раді!”

Щоби солдатики не змерзли

…Не раз ми вже писали про американський Фонд ім. К. Ковшевич та його засновницю п. Христину Дурбак. І про те, скільки вже коштів надійшло з Америки для оплати за навчання університетським студентам, і про різноманітний одяг, що став у пригоді десяткам студентів та біженців із фронтових областей. Продовжити читання “Щоби солдатики не змерзли”

Підхід, орієнтований на інновації

…А якщо конкретніше, то саме такий підхід демонстрували сьогодні, 23-го жовтня, учасники методичного семінару-практикуму під назвою «Практико-орієнтований підхід до викладання мистецьких дисциплін у контексті сучасних педагогічних технологій» Продовжити читання “Підхід, орієнтований на інновації”

Як працювати журналістам на війні?

Львівська школа журналістики Українського католицького університету вже другий рік поспіль проводить навчальні тренінги. У 2013 році участь у навчальному проекті взяли близько 90 студентів із Запорізької, Луганської, Донецької, Харківської та Чернігівської областей. Продовжити читання “Як працювати журналістам на війні?”

А ми вже діємо…

shkola_volont 01Починаючи з 22 жовтня, на базі Інституту соціально-педагогічної та корекційної освіти відновила роботу Школа волонтерів для студентів другого курсу спеціальності «Соціальна педагогіка» під керівництвом викладачів кафедри.

Продовжити читання “А ми вже діємо…”