Два дні в “Казковій країні”

Викладачі кафедри прикладної психології та логопедії Інституту соціально-педагогічної та корекційної освіти БДПУ постійно прагнуть до професійного самовдосконалення та саморозвитку. Продовжити читання “Два дні в “Казковій країні””

Тренінг-телеміст «Особливості психологічної допомоги дітям, що переживають втрату»

2 березня ц.р. з 19.00 до 21.00 у конференц-залі Бердянського державного педагогічного університету відбудеться тренінг-телеміст для психологів Львів – Нью-Йорк – Київ – Бердянськ: «Особливості психологічної допомоги дітям, що переживають втрату». Продовжити читання “Тренінг-телеміст «Особливості психологічної допомоги дітям, що переживають втрату»”

Героїв України будьмо гідними

У Бердянському музеї «Подвиг» сьогодні, 24 лютого, відбулось урочисте відкриття виставки, приуроченої першій річниці революційних подій на столичному Майдані, війні з російськими загарбниками та їх ненаситними найманцями.

Продовжити читання “Героїв України будьмо гідними”

Вишила хрестиком собі лауреатство

IMG_4872Про бездоганне володіння мистецтвом вишивання хрестиком студентки четвертого курсу Інституту психолого-педагогічної освіти та мистецтв Юлії Арішаки в БДПУ знає майже кожен, бо свої вишивки дівчина неодноразово демонструвала на різних університетських чи інститутських виставках. Продовжити читання “Вишила хрестиком собі лауреатство”