…І знову «шпитальний ярмарок»

Знову, бо студенти та викладачі кафедри історії України соціально-гуманітарного факультету БДПУ не вперше вже таким чином збирають кошти для придбання медикаментів хворим воїнам Продовжити читання “…І знову «шпитальний ярмарок»”

«Солодкий» ювілей методиста

Сьогодні, 31-го березня, ректор університету, професор Вікторія Зарва від імені всіх учасників наради щиро здоровила з ювілейним Днем народження методиста вищої категорії навчального відділу БДПУ Наталю Романенко, яка майже два десятиліття трудиться в рідному виші. Продовжити читання “«Солодкий» ювілей методиста”

Повернення з «Острову скарбів та знань»

1

У стінах Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка 26 – 28 березня цього року проходила ХІ-та Всеукраїнська (з міжнародною участю) студентська олімпіада зі спеціальності «Корекційна освіта» (за нозологіями) Продовжити читання “Повернення з «Острову скарбів та знань»”

Із Житомира – з перемогою!

7QZflK185B8

Житомирський державний університет імені Івана Франка 25–26 березня ц. р. приймав фіналістів Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2014/2015 н. р. в галузі «Українська мова, література (у т. ч. методики їх викладання)». Продовжити читання “Із Житомира – з перемогою!”

Така актуальна лінгводидактика

Наприкінці березня в Інституті педагогіки Національної академії педагогічних наук України відбувся круглий стіл «Сучасні підходи до навчання української мови і літератури в школі». Продовжити читання “Така актуальна лінгводидактика”

Весняні перемоги

У стінах Запорізького національного університету 26 – 27 березня 2015 року проходила підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із природничих, технічних і гуманітарних наук в галузі «Слов’янські мови та літератури» Продовжити читання “Весняні перемоги”

Завтрашні захисники гостювали в нацгвардійців

Студенти факультету комп’ютерних та енергозберігаючих технологій минулого четверга, 26 березня, стали свідками урочистостей з нагоди Дня Національної гвардії України, яке відзначалося на території військової частини 3033 міста Бердянська.

Продовжити читання “Завтрашні захисники гостювали в нацгвардійців”

Зустріч – традиційно-емоційна!

У стінах рідного Бердянського державного педагогічного університету традиційно щороку, 27-го березня, зустрічаються ті, що здобували тут освіту, і яка допомогла кожному з них зійти на стрімкі вершини педагогічної чи іншої фахової майстерності…

Продовжити читання “Зустріч – традиційно-емоційна!”

Вік живи, вік учись!

Сьогодні, двадцять п’ятого березня, у Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації БДПУ студент п’ятого курсу факультету комп’ютерних та енергозберігаючих технологій Олександр Степаненко разом із старшим викладачем кафедри фундаментальних та інженерно-педагогічних дисциплін і інформатики Продовжити читання “Вік живи, вік учись!”