Заслужено Заслужений

Ми уже повідомляли, що за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки, зміцнення науково-технічного потенціалу України, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм проректорові, завідувачу кафедри Бердянського державного педагогічного університету, докторові педагогічних наук Ігорю Тимофійовичу Богданову присвоєно почесне звання: "ЗАСЛУЖЕНИЙ ДІЯЧ НАУКИ І ТЕХНІКИ УКРАЇНИ"!

Продовжити читання “Заслужено Заслужений”

Журналіст повинен вміти й це…

Сьогодні, коли значна частина видань переходять на електронну версію, на кафедрі соціальних комунікацій БДПУ все більше уваги приділяється вивченню дисциплін, спрямованих на знання майбутніх журналістів різних методів виготовлення й удосконалення різних інтернет-випусків.

Продовжити читання “Журналіст повинен вміти й це…”

Олімпійський День в БДПУ, в Бердянську (2)

Сьогодні під час Олімпійського дня на Приморській площі були й студенти-журналісти БДПУ, яким вдалося поцікавилися у міського голови Олексія Бакая, ректора БДПУ Вікторії Зарви та голови профкому Віталія Лоли про місце спорту у їхньому житті. Ось що вони почули (зберігаємо мову оригіналу):

Продовжити читання “Олімпійський День в БДПУ, в Бердянську (2)”

Відпочинок з користю

На адресу редакції «Університетського Слова» продовжують надходити враження учасників недавньої поїздки студентів різних факультетів нашого університету до столиці України з відвідинами Верховної Ради… Продовжити читання “Відпочинок з користю”

Відпочиваючи й насолоджуючись дивом природи…

P1030995

…Ось і настав довгоочікуваний момент – кандидат економічних наук, доцент кафедри економічної кібернетики та фінансів факультету економіки та управління БДПУ Ганна Костенко та старший викладач кафедри економічної кібернетики та фінансів Марина Гладка разом із студентами 32-а та 32-б груп відправилися в найцікавішу й вельми пізнавальну подорож.

Продовжити читання “Відпочиваючи й насолоджуючись дивом природи…”

Олімпійський День в БДПУ, в Бердянську

Із нагоди дня заснування Міжнародного Олімпійського Комітету сьогодні, 28 травня, на Приморській площі Бердянська відбувся традиційний Олімпійський день. Продовжити читання “Олімпійський День в БДПУ, в Бердянську”

«Солодкі» нагородження від профкому

Учора, 27 травня, відбувся щорічний, традиційний для гуртожитку №2 БДПУ, захід, що стосувався визначення та нагородження мешканців найкращих блоків і кімнат. Як зазвичай, мешканці «спільної хатинки» зібрались у актовій залі, але, на жаль, вже востаннє у цьому навчальному році.

Продовжити читання “«Солодкі» нагородження від профкому”

Родзинки благодійного ярмарку

_DSC8468

Учора, 26 травня, студенти соціально-гуманітарного факультету БДПУ спільно з викладачами кафедри історії України влаштували справжнє ярмаркове свято, представивши в асортименті різноманітні вироби ручної роботи. Продовжити читання “Родзинки благодійного ярмарку”

Екзамен на сцені…

Зазвичай о цій травневій порі головна університетська актова зала перетворюється на своєрідний екзаменаційний театралізований майданчик. Найголовніші в своєму житті іспити складають хореографи.

Продовжити читання “Екзамен на сцені…”