Урочиста посвята в студенти БДПУ-2015

IMG_7396

   Сьогодні, 31 серпня, на Приморській площі, за доброю традицією наш університет провів урочисту подію –  Посвяту першокурсників у студенти.  На майданчику перед сценою вишикувались усі факультети Продовжити читання “Урочиста посвята в студенти БДПУ-2015”

Наш Юрій Федорик виграв міжнародний грант «Think Visegrad Fellowship 2015»!

федорик кляйне (1)

Кандидат історичних наук, доцент кафедри історії України Юрій Федорик взяв участь у реалізації міжнародного гранту «Think Visegrad Fellowship 2015» при Інституті Центрально-Східної Європи (м. Люблін, Республіка Польща). Продовжити читання “Наш Юрій Федорик виграв міжнародний грант «Think Visegrad Fellowship 2015»!”

Скористалися унікальною можливістю

Наші під час... 

 

   Інститут філології та соціальних комунікацій нашого університету цього літа відряджав на мовленнєву практику студентів спеціальності «Мова і література (англійська та болгарська)» у Республіку Болгарія, де вони безпосередньо спілкуються з носіями болгарської мови. Продовжити читання “Скористалися унікальною можливістю”

Бердянці на Першому Міжнародному Конгресі з Антропології Солі

DIGITAL CAMERA

Професори БДПУ Ігор Лиман та Вікторія Константінова взяли участь у “First International Congress on the Anthropology of Salt” (“Першому Міжнародному Конгресі з Антропології Солі”) (20-24 серпня 2015, Ясси, Румунія). Продовжити читання “Бердянці на Першому Міжнародному Конгресі з Антропології Солі”

Продовження співробітництва Бердянського державного педагогічного університету (Україна) та Вищої школи управління та адміністрації в Ополє (Польща)

firestock_books_02082013

Вже більше 3-х років триває активне співробітництво Бердянського державного педагогічного університету та Вищої школи управління та адміністрації в Ополє (ВШУіА) ­– Польща. Продовжити читання “Продовження співробітництва Бердянського державного педагогічного університету (Україна) та Вищої школи управління та адміністрації в Ополє (Польща)”