Урочистості з нагоди вручення дипломів бакалавра випускникам факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв Бердянського державного педагогічного університету

25 червня на факультеті психолого-педагогічної освіти та мистецтв Бердянського державного педагогічного університету відбулися урочистості з  нагоди вручення дипломів випускникам-бакалаврам.

Продовжити читання “Урочистості з нагоди вручення дипломів бакалавра випускникам факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв Бердянського державного педагогічного університету”

Спеціалізована вчена рада К 18.092.02 вітає талановитих і перспективних кандидатів філологічних наук!

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 872 «Про затвердження рішень Атестаційної колегії Міністерства щодо присвоєння вчених звань і присудження наукових ступенів від 20 червня 2019 року» присуджено науковий ступінь кандидата філологічних наук

Продовжити читання “Спеціалізована вчена рада К 18.092.02 вітає талановитих і перспективних кандидатів філологічних наук!”

Фінальні акорди на завершення навчального року

Закінчився навчальний рік, позаду семестрові будні і сесія. Та для творчих людей, якими є студенти спеціальності «Музичне мистецтво», шлях самовдосконалення не завершується – хтось присвячує багато часу грі на музичному інструменті, інший вправляється у диригентській майстерності, хтось прагне співати і випробовувати себе на різних сценах, перед різними слухацькими аудиторіями. І така нагода видається, адже початок літа у нашому місті позначається проведенням різноманітних мистецьких заходів, серед них – Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Зірки пекторалі», який цього року проходив з 19 по 23 червня.

Продовжити читання “Фінальні акорди на завершення навчального року”

Антон Сердюченко: «До наших студентів і Рада Європи прислухається»

В червні ц. р. Антон Сердюченко, студент-магістрант спеціальності «соціальна робота» факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти був учасником другої частини міжнародного навчального курсу «The Wonderful Wizards of Youth Work», створеного НГО «Youth for Exchange and Understanding» (Нові Сад, Сербія).

Продовжити читання “Антон Сердюченко: «До наших студентів і Рада Європи прислухається»”

Як неформали залік складали

Соціальна-педагогічна робота з неформальними молодіжними об’єднаннями не лише надзвичайно важлива, але й дуже складна. Можливості соціально-педагогічного впливу на більшість неформальних груп мінімальні, а наслідки його важко передбачити.

Продовжити читання “Як неформали залік складали”

«Запорізький край – багатогранність поглядів»

Минулої п’ятниці, 21 червня, у стінах БДПУ відбулася ІІ частина краєзнавчого циклу «Запорізький край – багатогранність поглядів» присвячена 80-річчю Запорізької області, яку організувала університетська бібліотека.

Продовжити читання “«Запорізький край – багатогранність поглядів»”

Міжнародний Симпозіум у Мексиці “Collective Memory and Emotions”: запрошуємо до участі

Інститут соціальних і гуманітарних наук «Альфонсо Велес Плієго» Заслуженого Автономного Університету Пуебла (Мексика) і Науково-дослідний інститут Історичної урбаністики БДПУ розпочали підготовку Восьмого Міжнародного Симпозіуму з Мультидисциплінарного Вивчення Пам’ятіCollective Memory and Emotions“.

Продовжити читання “Міжнародний Симпозіум у Мексиці “Collective Memory and Emotions”: запрошуємо до участі”

Професори БДПУ на літній конвенції у Загребі (Хорватія)

14–16 червня на базі факультету гуманітарних і соціальних наук Загребського Університету (Хорватія) відбулась літня конвенція Асоціації славістичних, східноєвропейських та євразійських студій (the ASEEES 2019 Summer Convention in Zagreb).

Продовжити читання “Професори БДПУ на літній конвенції у Загребі (Хорватія)”

У гостях у ТДАТУ

21 червня 2019 року ректор університету Ігор Богданов разом з проректором з науково-педагогічної роботи Вікторією Ліпич відвідали Таврійський державний агротехнологічний університет, де взяли участь в урочистостях з нагоди присвоєння вишу імені Дмитра Моторного та відкриття бюста Д. К. Моторного, двічі Героя Соціалістичної праці, Героя України, видатного випускника ТДАТУ.

Продовжити читання “У гостях у ТДАТУ”

Професор Ігор Богданов: «Наша мета – інвестувати у майбутнє…»

Теоретичне навчання в БДПУ закінчилось, але робота триває – закінчуються сесії, підсумкові атестації, почалися випускні вечори, попереду вступна кампанія. Університет – організм, що працює безперервно 365 днів на рік.

Ми звернулися безпосередньо до ректора університету Ігоря Богданова з проханням розказати, що відбувається зараз, які мрії і задуми вже втілені у життя, а яких змін чекати найближчим часом.

Продовжити читання “Професор Ігор Богданов: «Наша мета – інвестувати у майбутнє…»”

Опанували та проблеми НУШ знову розглядали

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 17.127.04 у Класичному приватному університеті 19 червня ц. р. відбувся успішний захист дисертації «Підготовка майбутніх учителів до розвитку креативних здібностей учнів у навчально-виховній діяльності початкової школи» аспірантки Людмили Корольової на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук зі спеціальності 13.00.04 – теорія і методика професійної освіти.

Продовжити читання “Опанували та проблеми НУШ знову розглядали”