Літні Студії Інституту “Ткума” для вчителів у Тернополі

З 1 по 4 липня у м. Тернопіль проходили Літні наукові студії Українського інституту вивчення Голокосту «Ткума» для вчителів історії. Учасниками стали педагоги з 16 регіонів України.

Продовжити читання “Літні Студії Інституту “Ткума” для вчителів у Тернополі”

Команда БДПУ у фіналі національних змагань ENACTUS UKRAINE!

5 липня у київській локації Dan IT Education відбулися національні змаганнях Enactus Ukraine сезону 2018-2019. Це щорічний конкурс для команд Enactus, які презентують результати своїх соціально-підприємницьких проектів на суд журі. Команди борються за головний приз – представляти Україну на міжнародних змаганнях Enactus World Cup.

Продовжити читання “Команда БДПУ у фіналі національних змагань ENACTUS UKRAINE!”

Літня Єврошкола: відпочинок, нові знання, подорожі

Літо для студента – найкращій час для відпочинку, трохи попрацювати, багато подорожувати і відкривати нові горизонти. Саме такий вибір цього літа зробила я, Капустєнко Юлія, студентка 4-го курсу гуманітарно-економічного факультету, коли відвідала 31-у сесію Єврошколи, що проходила з 4 по 7 липня у місті Одеса.

Продовжити читання “Літня Єврошкола: відпочинок, нові знання, подорожі”

Залюблена у світ

До ювілейного дня народження Ольги ПОПОВОЇ

9 липня святкує ювілей кандидатка педагогічних наук, доцентка катедри педагогіки, заступниця декана з наукової та міжнародної діяльності факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв, учена секретарка Бердянського державного педагогічного університету Ольга Іванівна Попова.

Продовжити читання “Залюблена у світ”

З любов’ю в серці

До ювілейного дня народження Ольги Іванівни ПОПОВОЇ

У цю сонцедайну, теплу днину відзначає свій ювілейний День народження Ольга Іванівна Попова.

Є в цьому світі люди, поруч із якими стає тепліше на душі, які завжди готові підтримати, допомогти. Ольга Іванівна – світла і щира, знайомство з якою – наче особливий дарунок життя.

Продовжити читання “З любов’ю в серці”

Вступна кампанія – на старті!

 

До активної фази роботи приймальної комісії залишилось менше тижня. «Університетське слово» завітало до відповідального секретаря Марії Скурської та її заступника Івана Давиденка із запитаннями, з якими новаціями можуть зустрітися цьогорічні абітурієнти Продовжити читання “Вступна кампанія – на старті!”

Літня школа соціального лідерства-2019 у дії!

З 26 червня розпочала свою роботу літня школа соціального лідерства-2019 «Практики інклюзивного суспільства: від ідеї до стилю життя», яка зібрала у стінах одного з кращих педагогічних вишів країни – БДПУ понад 30 викладачів, аспірантів та здобувачів вищої освіти з Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Ніжинського державного університету імені М. Гоголя та Бердянського державного педагогічного університету.

Продовжити читання “Літня школа соціального лідерства-2019 у дії!”

Розвиваємо стресостійкість

У сучасному світі, сповненому життєвих негараздів та випробувань, питання профілактики емоційного вигоряння та збереження психічного здоров’я не втрачає своєї актуальності. У зв’язку з цим, виникає потреба в компетентному психологічному супроводі різних категорій населення, які не мають можливості впоратися зі стресом самотужки. Зокрема, це стосується багатодітних матерів, матерів-одиначок та жінок, які опинилися в складних життєвих умовах. Адже від їх емоційного стану залежить не лише власне психічне здоров’я, а й благополуччя їх дітей.

Продовжити читання “Розвиваємо стресостійкість”

І літо не стало на заваді…

Червень, останній місяць 2018–2019 навчального року, став для викладачів кафедри української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства ще одним підтвердженням високого наукового рівня.

Продовжити читання “І літо не стало на заваді…”