Зустріч ректора з трудовим колективом факультету філології та соціальних комунікацій

Напередодні нового навчального року ректор БДПУ професор Ігор Богданов зустрівся з трудовим колективом факультету філології та соціальних комунікацій. Після щирих привітань і побажань плідної праці усім співробітникам очільник університету поділився, що вступну кампанію 2019 року вважає досить вдалою і навів кількісні показники прийому абітурієнтів у порівнянні з минулим роком. Після зарахування абітурієнтів другої хвилі, поновлень і переведень студентів очікуваний контингент складатиме 5400-5450 осіб.

Продовжити читання “Зустріч ректора з трудовим колективом факультету філології та соціальних комунікацій”

Навчатись цікаво і на канікулах

В липні-серпні ц. р. Антон Сердюченко, студент-магістрант спеціальності «соціальна робота» факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти був учасником міжнародного тренінгового курсу «You(th) are not alone», створеного соціальною кооперацією «STUDIO PROGETTO» (Рекоаро-Терме, Італія).

Антон був одним з 20 учасників з Європи і Близького Сходу, які пройшли конкурсний відбір для участі в 10-ти денному курсі.

Продовжити читання “Навчатись цікаво і на канікулах”

Прапор єднає бердянців

Сьогодні, 23 серпня, викладачі та співробітники університету на чолі з ректором університету, професором Ігорем Богдановим разом із керівниками органів виконавчої влади, громадськістю міста взяли участь у святковій ході Азовським проспектом та урочистому піднятті Державного Прапора України на площі Єдності.

Продовжити читання “Прапор єднає бердянців”

Усі ми в одному ковчезі

З 18 по 26 липня відбувся XIV Польсько-кримотатарсько-єврейсько-український міжрелігійний молодіжний семінар «Ковчег» учасницею якого була студентка 4-го курсу гуманітарно-економічного факультету Капустєнко Юлія. Відправною точкою всіх учасників був Львівський Палац культури імені Гната Хоткевича. Цього року семінар проводився в гостьових приміщеннях спершу Свято-Успенської Лаври в Уневі на Львівщині (18–20), а тоді Францисканського Монастиря в смт. Більшівці, що на Івано-Франківщині (20–23) та поїздка до Любліна в Польщі (24-25).

Продовжити читання “Усі ми в одному ковчезі”