БДПУ зустрічає польську делегацію

Сьогодні, 10 вересня об 11:30 у конференц-залі БДПУ відбулася зустріч студентів та викладачів факультету філології та соціальних комунікацій з делегацією Інституту славістики Польської академії наук. Під час заходу презентували книгу «Mova polska na Bukowun: Rumunia – Ukraina», авторами якої є Гелена Красовська, Магдалена Покшинська, Олексій Сухомлинов.

Продовжити читання “БДПУ зустрічає польську делегацію”

Поповнення у журналістській родині

8 вересня в усіх країнах світу відзначається інтернаціональний день солідарності журналістів, кореспондентів і репортерів. Студенти факультету філології та соціальних комунікацій, що навчаються за спеціальністю журналістика, традиційно у цей день вшановують пам’ять журналістів, які загинули під час виконання своїх службових обов’язків, а також проводять символічну посвяту першокурсників у професію. 10 вересня на кафедрі соціальних комунікацій провели урочистий захід, під час якого студенти-другокурсники розповіли про історію цього свята та віддали данину пам’яті загиблим українським журналістам хвилиною мовчання.

Продовжити читання “Поповнення у журналістській родині”

Новий арт-об’єкт БДПУ — Дерево бажань

  9 вересня приємна подія зібрала студентів та викладачів Бердянського державного педагогічного університету у затишній парковій зоні головного корпусу. Сьогодні, у міжнародний день краси, тут відкрили новий арт-об’єкт — «Дерево бажань».

Продовжити читання “Новий арт-об’єкт БДПУ — Дерево бажань”

МАЙБУТНІ ПРЕДСТАВНИЦІ БІЗНЕСУ СЕРЕД НАС!

В серпні цього року, коли всі здобувачі вищої освіти відпочивали та набирались сил для наступного навчального року, студентка спеціальності «Соціальна робота» Рибнікова Наталя наснажувалась новими знаннями у Business Camp for women (Київ), в якості учасниці. Це унікальний проект створений Українським центром сприяння інвестиціям та торгівлі – ITFC за підтримки програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» для дівчат від 18 до 25 років. Наталі вдалося пройти суворий відбір і отримати місце у кемпі, адже серед 325 аплікантів відібрали лише 25.

Продовжити читання “МАЙБУТНІ ПРЕДСТАВНИЦІ БІЗНЕСУ СЕРЕД НАС!”

Медіафест «Праволюдяність» – 2019

Вже другий рік поспіль у чудовому селищі Глібівка на Київщині відбувається медіафестиваль «Праволюдяність», який збирає студентів-журналістів з усієї України. Цього року до фестивалю долучилися студентки факультету філології та соціальних комунікацій Альона Зайцева і Олександра Бомбіна.

Продовжити читання “Медіафест «Праволюдяність» – 2019”