Тренінг для тренерів

З 5 по 7 вересня доцент кафедри прикладної психології та логопедії факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти Ольга Сербова взяла участь у  тренінгу для тренерів інформаційних сесій (м. Київ). Цей захід був організований Національним Демократичним Інститутом Міжнародних відносин. Основну увагу під час тренінгу приділялося поняттям дискримінації, захищеним ознакам і способам протидії дискримінації. Поєднання різноманітних активних методів навчання сприяло опануванню учасниками професійних технік організації та проведення інформаційних сесій з проблеми протидії дискримінації серед різних груп населення.

Ольга Сербова,
доцент кафедри прикладної психології та логопедії
факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти
Світлини з архіву авторки

Стратегічні напрями розвитку БДПУ

Початок нового навчального року – складний і багатоаспектний період у будь-якому закладі освіти. Він включає в себе і підбиття підсумків минулого навчального періоду і визначення завдань на новий. На початку вересня на засіданні Вченої ради ректор університету професор Ігор Богданов висвітлив перспективи подальшої діяльності згідно з пріоритетними напрямками розвитку нашого університету. Зокрема, Ігор Тимофійович акцентував увагу на незмінності місії університету – сприяти модернізації українського суспільства шляхом підготовки конкурентоздатних фахівців з високим рівнем професійної компетентності, інтелектуальної активності, соціальної відповідальності, що ґрунтуються на кращих вітчизняних традиціях та інтегровані у світову освіту й науку.

Продовжити читання “Стратегічні напрями розвитку БДПУ”

Радіємо разом з колегами

10 вересня на оперативній нараді перша проректорка проф. Ольга Гуренко вручила диплом кандидата філологічних наук Герасименко Юлії Андріївні (факультет філології та соціальних комунікацій), диплом кандидата педагогічних наук Семеняко Юлії Борисівні (факультет дошкільної, спеціальної та соціальної освіти), атестат доцента Розумній Тетяні Сергіївні.

Продовжити читання “Радіємо разом з колегами”