Участь болгаристів БДПУ у ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Творчість болгарських письменників Бесарабії і Таврії ХХст.»

27-28 вересня 2019 р. за сприяння Департаменту культури, туризму, національностей та релігій, Запорізької облдержадміністрації та за ініціативи директора Бердянського краєзнавчого музею, заслуженого працівника культури України, голови Бердянського болгарського товариства ім. Мішо Хаджийського Людмили Ноздріної відбулася друга Всеукраїнська науково-практична конференція «Творчість болгарських письменників Бессарабії і Таврії ХХ ст.», присвячена 105-річчю видання книги «Болгарскія колоніи в Россіи» М.С.Державіна –відомого у всьому світі славіста, академіка, історика.

Продовжити читання “Участь болгаристів БДПУ у ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Творчість болгарських письменників Бесарабії і Таврії ХХст.»”

Соціокультурні та психологічні виміри становлення особистості

  26 та 27 вересня  викладачі кафедри прикладної психології та логопедії факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти  Ганна ЛопатінаОльга Сербова та Наталя Цибуляк  брали участі в роботі ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Соціокультурні та психологічні виміри становлення особистості», яка проходила на базі соціально-психологічного факультету Херсонського державного університету. Цей захід об’єднав близько 200 учасників із усіх областей України та із зарубіжжя, зокрема представників 4 наукових установ, 28 закладів вищої освіти та 5 інших установ України, 4 закладів вищої освіти Білорусі та 4 закладів вищої освіти Узбекистану.

Продовжити читання “Соціокультурні та психологічні виміри становлення особистості”