Electronic Berdyansk State Pedagogical University (eBSPU)

На початку жовтня у Бердянському державному педагогічному університеті був проведений семінар із впровадження інституційного репозитарію БДПУ.

Проректор з науково-педагогічної роботи Ліпич Вікторія Миколаївна розповіла про важливість та доцільність створення репозитарію в університеті. Кандидат фізико-математичних наук Кравченко Наталя Володимирівна, яка є координатором репозитарію, наголосила на терміновій необхідності даного впровадження, бо це значно вплине на рейтинги та статистичні дані університету.

Продовжити читання “Electronic Berdyansk State Pedagogical University (eBSPU)”

На старт, увага, руш!

Минулого тижня, 3 жовтня, факультет фізичного культури, спорту та здоров’я людини організував традиційну легкоатлетичну естафету на Приморській площі. Змагання проводились з метою популяризації легкої атлетики серед студентів. Під час боротьби визначали кращих спортсменів Бердянського державного педагогічного університету, які ввійдуть до лав збірної команди м. Бердянська. Ці студенти братимуть участь у чемпіонаті кубку з легкої атлетики Запорізької області серед закладів вищої освіти.

Продовжити читання “На старт, увага, руш!”

“Оксамитовий сезон” зібрав талановитих музикантів

Яскраве чудове свято музики і співу подарував Х Міжнародний фестиваль «Оксамитовий сезон». Він зібрав більше сотні талановитих музикантів-педагогів та учнів з різних куточків України. Протягом чотирьох днів слухачі мали можливість насолоджуватись класичною та естрадною музикою. На фестивалі були представлені номінації «композитор», «соліст-вокаліст», «вчитель-учень», «вокальний ансамбль», «соліст-інструменталіст», «інструментальний ансамбль». Учасники показали високий професіоналізм та майстерність. Засновник фестивалю Олександр Кондряков зазначив, що вчителі-музиканти відіграють важливу роль у формуванні естетичних смаків дітей.

Продовжити читання ““Оксамитовий сезон” зібрав талановитих музикантів”

Наше професійне свято на Полтавщині

Подарунком викладачам факультету філології та соціальних комунікацій на День працівників освіти від керівництва та профкому Бердянського державного педагогічного університету стала екскурсійна поїздка до Полтави та Полтавської області.

Продовжити читання “Наше професійне свято на Полтавщині”

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні учасники бізнес-інкубатору, студенти та викладачі!

Бізнес-інкубатор БДПУ запрошує взяти участь в семінарі з економічних питань та оподаткування – 10 жовтня о 14:20 (ауд.139).

Для участі в тренінгу необхідно зареєструватися за посиланням

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfPtmZ8ROOfrUzlDMgbkGXu5h9M1xrFHtjF9PuIodTtMjEBmQ/viewform?vc=0&c=0&w=1

Координатор:
к.е.н., доц. Несторенко Тетяна Петрівна (кафедра економіки, підприємництва та фінансів).

Зустріч ветеранів-педагогів

Відсвяткувати День працівників освіти, зустрітися з колегами – з такою метою у конференц-залі першого корпусу Бердянського державного педагогічного університету зібралися ветерани-викладачі на запрошення керівництва університету.

Продовжити читання “Зустріч ветеранів-педагогів”

Тренінг з викладацької майстерності для викладачів: європейський досвід

З 30 вересня по 3 жовтня викладачі нашого університету (завідувач кафедри української мови та славістики, професор Марія Греб і доцент кафедри прикладної психології та логопедії Наталя Цибуляк) взяли участь у тренінгу з викладацької майстерності для викладачів переміщених і східних закладів вищої освіти, який проходив на базі Маріупольського державного університету. Учасниками тренінгу стали 23 викладачі з п’яти університетів Східної України. Організаторами заходу виступили Саксонський центр викладання та навчання вищої освіти в Лейпцигу (Німеччина) і громадська організація «Вище» (Україна) за підтримки Німецького консульства.

Продовжити читання “Тренінг з викладацької майстерності для викладачів: європейський досвід”

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні учасники бізнес-інкубатору, студенти та викладачі!

Бізнес-інкубатор БДПУ запрошує взяти участь в тренінгу з професійних навичок – 8 жовтня о 14:20 (ауд.А314)

Для участі в тренінгу необхідно зареєструватися за посиланням

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMdpZa0lBNZDwTk2mzf2PZgfwT01h_zaK0_1cxkJeUJ-w61g/viewform?vc=0&c=0&w=1

 

Координатор:

к.е.н., доц. Несторенко Тетяна Петрівна (кафедра економіки, підприємництва та фінансів).

Школа волонтерів-2019 на ФДССО стартувала!

3 жовтня у стінах Бердянського державного педагогічного університету стартувала Школа волонтерів Волонтерського загону «Палітра добра», створеного на базі кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти (керівник: доц. Тургенєва А. О.).

Продовжити читання “Школа волонтерів-2019 на ФДССО стартувала!”

Університетська автономія: досвід словацьких вишів

Наприкінці вересня ц.р. відбулася зустріч делегації українських науковців з колегами з Економічного університету в Братиславі та Вищої школи економіки і менеджменту суспільного управління в Братиславі.

Одним з організаторів та учасників зустрічі українських та словацьких колег була доцент кафедри економіки, підприємництва та фінансів к.е.н. Тетяна Петрівна Несторенко.

Продовжити читання “Університетська автономія: досвід словацьких вишів”

Відкриття меморіальної аудиторії імені Василя Демиденка

У переддень свята працівників освіти у стінах першого корпусу Бердянського державного педагогічного університету відбулось урочисте відкриття меморіальної аудиторії імені Василя  Демиденка.

Продовжити читання “Відкриття меморіальної аудиторії імені Василя Демиденка”

Продовження серії «До наших здобувачів вищої освіти і рада Європи прислухається»

У вересні цього року, здобувач вищої освіти зі спеціальності 231 Соціальна робота факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти Антон Сердюченко брав участь у третій завершальній частині міжнародного навчального курсу «The Wonderful Wizards of Youth Work», створеного НГО «Youth for Exchange and Understanding» в м. Молліна, Іспанія.

Продовжити читання “Продовження серії «До наших здобувачів вищої освіти і рада Європи прислухається»”