Підсумки Мандрівного кінофестивалю Docudays UA в Бердянську

16 квітня в стінах Центру дитячої та юнацької творчості було підбито підсумки Мандрівного кінофестивалю Docudays UA.

Нагадаємо, що 1 жовтня розпочався фестиваль документального кіно. Першим містом, де почали демонструвати його програму, став Бердянськ. Цьогоріч було представлено більше 10 фільмів, які висвітлювали тему прав людини.

Продовжити читання “Підсумки Мандрівного кінофестивалю Docudays UA в Бердянську”

«Єднаймося! Ви ж тухольці! Боронімося разом!»Студенти-філологи відвідали показ кінострічки «Захар Беркут»

16 жовтня 2019 року викладачі й студенти факультету філології та соціальних комунікацій БДПУ переглянули в кінотеатрі «Космос» екранізацію відомої повісті Івана Франка «Захар Беркут».

Продовжити читання “«Єднаймося! Ви ж тухольці! Боронімося разом!»Студенти-філологи відвідали показ кінострічки «Захар Беркут»”

Вдосконалення професійної майстерності – невід’ємна складова діяльності викладачів

10-12 жовтня ц.р. доцентка кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти Анастасія Тургенєва взяла участь у Всеукраїнському семінарі «Підготовка соціальних працівників до розвитку інтегрованих соціальних послуг в об`єднаних територіальних громадах» (м. Київ). Навчальний семінар відбувся в межах проекту «Громада для людини: підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг», що реалізується Партнерством «Кожній дитині» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» і фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Продовжити читання “Вдосконалення професійної майстерності – невід’ємна складова діяльності викладачів”

«Зупинимо СНІД, поки він не зупинив нас»

15 жовтня 2019 року за ініціативи викладачів кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації (завідувач кафедри Світлана Хатунцева) Бердянського державного педагогічного університету відбулася інформаційно-освітня зустріч майбутніх вчителів біології, здоров’я людини, вчителів-реабілітологів з представниками Бердянського товариства Червоного Хреста України з проблеми ВІЛ/СНІДу. В програмі зустрічі були: лекція-бесіда, перегляд тематичного відеофільму, інтерактивні ігри, тренінги.

Продовжити читання “«Зупинимо СНІД, поки він не зупинив нас»”