Результати І етапу X Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Згідно з Указом Президента України від 30 вересня 2010 року № 928 «Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», відповідно до Положення про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня 2011 року № 571 «Про проведення X Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», з метою підвищення загальної мовної культури на базі факультету філології та соціальних комунікацій Бердянського державного педагогічного університету 10 жовтня 2019 року було проведено І етап Конкурсу.

Продовжити читання “Результати І етапу X Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка”

Музей англійською

18 жовтня об 11:00 у музеї імені Бродського відбулась екскурсія для першокурсників ФФСК, на якій були присутні студенти груп АМЛ,ГМЛ,1-ж та кандидат педагогічних наук, доцент Ірина Вікторівна Шиманович. Під час відвідин студентам показали картини багатьох видатних діячів культури і мистецтва та розповіли про їх значення та походження. Під кінець екскурсантів розділили на команди та дали завдання знайти картини за їх описом англійською мовою. Після того, як усі команди виконали завдання, їм дали сувенір-подарунок “зірка Super Star” та, подякувавши за участь, закінчили екскурсію.

Продовжити читання “Музей англійською”

Ексклюзія та креатив: сумісні речі?

Здобувачі вищої освіти 33 групи спеціальності «Здоров’я людини» на занятті з дисципліни «Інклюзивна освіта» під керівництвом Наталі Захарової, доцента кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти, продемонстрували креативний підхід до підготовки з теми «Основи соціальної ексклюзії» у форматі авторських кросвордів.

Продовжити читання “Ексклюзія та креатив: сумісні речі?”