Вільям Воткінс: «Із задоволенням ділюся своїми знаннями»

Співпраця з міжнародними організаціями, запрошення гостьових лекторів є одним з пріоритетних напрямків діяльності БДПУ. На сторінках «Університетського слова» вже повідомлялося, що у жовтні цього року на гуманітарно-економічному факультеті  лекції з права читав Вільям Воткінс, федеральний прокурор зі штату Південна Кароліна (США). Наприкінці візиту американського гостя редакція «УС» звернулась до нього із низкою запитань.

Продовжити читання “Вільям Воткінс: «Із задоволенням ділюся своїми знаннями»”

«Студентське життя – це шанс! Тож скористуємось ним сьогодні»

Щорічно, у жовтні, у Бердянському державному педагогічному університеті проходить церемонія нагородження «Студент року». Це свято присвячене молодим, амбітним, активним та цілеспрямованим – нашим студентам.

Продовжити читання “«Студентське життя – це шанс! Тож скористуємось ним сьогодні»”

Агенти змін у вищій освіті

Упродовж двох днів (22-23 жовтня 2019 р.) Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти на базі Запорізького національного університету було проведено дводенний тренінг із підготовки експертів з акредитації освітніх програм. Професіоналізм заступника голови НАЗЯВО Наталії Стукало, тренерів Катерини Сіріньок-Долгарьової та Наталії Краснікової зарядив учасників тренінгу оптимізмом і підготував нести якісні зміни в систему вищої освіти. Насичені цікавими кейсами, симуляціями зустрічей, питаннями-відповідями два дні пролетіли як одна мить для представників Бердянського державного педагогічного університету Вікторії Константінової, Марії Греб, Ганни Лопатіної, Віталія Осіпова, Оксани Каліберди. Ці викладачі, пройшовши попередній відбір у НАЗЯВО та успішно склавши тести, були запрошені на очний тренінг здобувати практичний досвід, вчитися працювати в команді та приймати колегіальні, виважені рішення.

Продовжити читання “Агенти змін у вищій освіті”

Майстер-клас із глинотерапії «Практики подолання професійного вигорання»

Чи замислювалися ви як провести суботній день насичено, продуктивно та корисно? Для здобувачів вищої освіти факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти 19 жовтня став максимально корисним днем, адже їм випала унікальна можливість відвідати майстер-клас із глинотерапії юнгіанського консультанта Вікторії Віткалової (м. Київ), що проводився на базі студії творчого розвитку «Інсайт».

Продовжити читання “Майстер-клас із глинотерапії «Практики подолання професійного вигорання»”