Триває профорієнтаційна робота

Профорієнтаційна робота – важлива і невід’ємна складова функціонування Бердянського державного педагогічного університету. З метою проведення інформаційно-розʼяснювальної діяльності викладачі БДПУ відвідали загальноосвітні школи Більмацького та Чернігівського районів Запорізької області.

Продовжити читання “Триває профорієнтаційна робота”

Critical Thinking and TEYL: тренінг для pre-service teachers

У глобалізованому і технологізованому світі ХХІ сторіччя викладання шкільних предметів стає певним challenge’м для вчителів, оскільки кожне наступне покоління учнів вже зовсім по-іншому, відмінно від попереднього, сприймає інформацію і репродукує отриманні знання. Тому завдання вчителя полягає у адаптації свого предмета до особливостей світосприйняття сучасної дитини, використанні новітніх технологій та підходів у викладанні.

Продовжити читання “Critical Thinking and TEYL: тренінг для pre-service teachers”

Цифрові інструменти для студентів та викладачів ФДССО

23 жовтня відбулась презентація цифрових інструментів та можливостей для здобувачів вищої освіти та викладачів факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти.

Продовжити читання “Цифрові інструменти для студентів та викладачів ФДССО”

Енциклопедія професійного життя германіста: з нагоди 50-річного ювілею доцента Каліберди Оксани Олександрівни

27 жовтня 2019 року відзначає свій ювілейний день народження професіонал філологічної справи, непересічна особистість і прекрасна людина, кандидат філологічних наук, доцент кафедри іноземних мов і методики викладання Бердянського державного педагогічного університету – Каліберда Оксана Олександрівна.

Продовжити читання “Енциклопедія професійного життя германіста: з нагоди 50-річного ювілею доцента Каліберди Оксани Олександрівни”