Ще одна зустріч для майбутнього мистецьких спеціальностей БДПУ

У рамках проведення профорієнтаційної роботи 29 жовтня 2019 р. заступник декана факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв Бердянського державного педагогічного університету В. В. Бурназова, завідувач кафедри теорії і методики навчання мистецьких дисциплін О. В. Мартиненко зустрілися з учнями та випускниками музичної школи №3 м. Маріуполя (директор Куватов О.М.), які виступили з ініціативою відвідати наш заклад освіти та ближче познайомитись зі студентами спеціальності «Музичне мистецтво», «Хореографія», викладачами кафедри.

Продовжити читання “Ще одна зустріч для майбутнього мистецьких спеціальностей БДПУ”

Народжена, щоб співати

29 жовтня у Міському палаці культури відбувся благодійний концерт для збору коштів на лікування Марії Шеховцевої. Майже все своє життя дівчина бореться із важким захворюванням. Тому для неї студентка Бердянського державного педагогічного університету Дар’я Ілікчиєва організувала цей захід.

Продовжити читання “Народжена, щоб співати”

Восьмий Міжнародний Симпозіум з Мультидисциплінарного Вивчення Пам‘яті (Мексика)

17-18 жовтня 2019 р. у м. Пуебла (Мексика) пройшов вже восьмий Міжнародний Симпозіум з Мультидисциплінарного Вивчення Пам‘яті (8-й SIMEM), співорганізаторами якого традиційно виступили Інститут соціальних і гуманітарних наук «Альфонсо Велес Плієго» Заслуженого Автономного Університету Пуебла (Мексика) і Науково-дослідний інститут Історичної урбаністики БДПУ. Цьогорічна тематика – «Колективна пам’ять та емоції».

Продовжити читання “Восьмий Міжнародний Симпозіум з Мультидисциплінарного Вивчення Пам‘яті (Мексика)”

Спортивна зірочка БДПУ

Уляна Міщенко, магістрантка факультету фізичного виховання, спорту та здоров’я людини, посіла друге місце на Чемпіонаті світу з кікбоксингу WAKO – найпрестижнішої кікбоксерської організації.

Продовжити читання “Спортивна зірочка БДПУ”