Обговорення якості та стандартів життя на міжнародній інтернет-конференції

28 листопада 2019 року відбулася ІV Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Сучасні проблеми забезпечення якості життя в глобалізованому світі». Продовжити читання “Обговорення якості та стандартів життя на міжнародній інтернет-конференції”

Еразмус+: можливості міжнародної співпраці для БДПУ

Надважливе питання міжнародної та грантової діяльності, що в сучасних реаліях суттєво впливає на долю закладів вищої освіти, зібрало 27 листопада 2019 року у конференц-залі Бердянського державного педагогічного університету представників структурних підрозділів усіх факультетів: відповідальних осіб за наукову та міжнародну діяльність, завідувачів кафедр та усіх зацікавлених. Продовжити читання “Еразмус+: можливості міжнародної співпраці для БДПУ”

ВІЛ/СНІД: передбачити, уникнути, не захворіти

28 листопада 2019 р. здобувачі вищої освіти факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини Бердянського державного педагогічного університету під керівництвом викладачів кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації взяли активну участь у проведенні заходів присвячених Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом. Продовжити читання “ВІЛ/СНІД: передбачити, уникнути, не захворіти”

Центр міської історії у Львові запрошує на дослідницькі резиденції

Запрошуємо дослідників гуманітарних напрямків з різних країн у дослідницькі резиденції Центру міської історії 2020–2021.

Продовжити читання “Центр міської історії у Львові запрошує на дослідницькі резиденції”

БДПУ в міжнародному проекті «Зміни педагогічних факультетів та університетів у ХХІ столітті»

Впродовж 2017-2018 років наш університет брав участь у проекті «Прогресивне управління університетом», базою якого став Університет імені Масарика (Брно, Чехія). Представники БДПУ Ольга Гуренко, Ігор Лиман і Юлія Королевська взяли участь у заходах цього проекту в Чехії.

Продовжити читання “БДПУ в міжнародному проекті «Зміни педагогічних факультетів та університетів у ХХІ столітті»”

Наш переможець – Григорій Сковорода

У середу, 27 листопада, дві команди студентів-філологів змагалися за звання кращих сковородинознавців. Команди кинули виклик у рамках конкурсу «Світ ловив мене, та не спіймав», який організувала Ольга Новик, професорка кафедри української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства.

Продовжити читання “Наш переможець – Григорій Сковорода”

«МИ ПРОТИ ДИСКРИМІНАЦІЇ!»

27 листопада цього року доцентом кафедри прикладної психології та логопедії Ольгою СЕРБОВОЮ в рамках виховного заходу для здобувачів освіти групи 206 ФДССО було проведено інформаційну сесію «Дискримінація в Україні: які групи найбільш обмежені в користуванні правами» (за матеріалами Національного демократичного інституту по міжнародним питанням NDI) Продовжити читання “«МИ ПРОТИ ДИСКРИМІНАЦІЇ!»”

Вам потрібно це знати!

Напередодні Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, що традиційно відзначають 1 грудня, викладачі кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації провели низку заходів, спрямованих на інформування населення щодо шляхів передачі ВІЛ, профілактики СНІДу, епідемічної ситуації з ВІЛ-інфекції в Україні. Продовжити читання “Вам потрібно це знати!”

«New Generation School Teacher»

Перша проректорка Бердянського державного педагогічного університету, професорка Ольга Гуренко та доцентка кафедри іноземних мов і методики викладання Ірина Школа 26 листопада стали учасниками презентації результатів спільного проекту Британської Ради та Міністерства освіти і науки України «New Generation School Teacher» (Шкільний учитель нового покоління). Цікава зустріч дозволила поринути не лише в атмосферу англомовного спілкування, познайомитися з колективом Британської Ради в Україні та творчою групою, яка брала участь у реалізації проекту, але й долучитися до найновіших напрацювань з методики викладання іноземної мови. Продовжити читання “«New Generation School Teacher»”

«Де живе твій страх»

26 листопада молода бердянська письменниця, випускниця Бердянського державного педагогічного університету, Дар’я Шатіло презентувала в Бердянському художньому музеї імені І. І. Бродського свою нову, вже четверту за рахунком, книгу «Де живе твій страх». Продовжити читання “«Де живе твій страх»”

Майстерня фотографії для юних кореспондентів

26 листопада у 4 корпусі Бердянського державного педагогічного університету відбувся майстер-клас з фотомайстерності від доцента кафедри соціальних комунікацій Романа Костромицького для юних кореспондентів –представників прес-центрів шкіл міста Бердянська. Продовжити читання “Майстерня фотографії для юних кореспондентів”