Зустріч з Єгором Стадним

31 жовтня 2019 року в Запорізькому національному університеті відбулася зустріч заступника Міністра освіти і науки України Єгора Стадного з керівниками та викладачами закладів вищої освіти Запорізької області. Бердянський державний педагогічний університет представляли на цьому заході проректорка з науково-педагогічної роботи Вікторія Ліпич, начальник навчального відділу Ольга Шубіна та кандидат педагогічних наук, доцент Сергій Онищенко. Під час зустрічі, яка проходила у форматі «запитання-відповідь», було порушено чимало нагальних і актуальних проблем щодо перспектив розвитку освітянської галузі, зокрема, фінансування закладів вищої освіти, спрощення процедури ліцензування освітніх рівнів, виділення держбюджетних місць на педагогічні спеціальності, присудження наукових ступенів і присвоєння вчених звань, підвищення заробітної плани науково-педагогічним працівникам, запровадження пілотних проєктів ЗНО для освітнього ступеня «бакалавр» тощо. Зустріч пройшла в дружній, невимушеній обстановці, освітяни в основному отримали відповіді на поставлені запитання, заступник Міністра запевнив присутніх у тому, що команда міністерства прийшла для того, аби реформувати освітянську й наукову галузі на краще.

Продовжити читання “Зустріч з Єгором Стадним”

І першокурсники ФДССО – чудово впорались!

Розпочинаючи «Дебют першокурсників» факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти, його ведучі – відомі та знані в університеті Аріна Калініна та Антон Сердюченко, зокрема, зазначили: «Наше сьогодення – це час сучасних гаджетів і технологій, найкрутіших відеороликів та актуальних хештеґів, численних селфі та надзвичайних челенджів… Це – час Інстаграму, Твітеру, Фейсбуку та YouTube і, звичайно, час блогерів. І ми відкриваємо YouTube-канал «Першокурсник ФДССО»…

Продовжити читання “І першокурсники ФДССО – чудово впорались!”

Круглий стіл з питань туризму

30 жовтня потужна команда фахівців гуманітарно-економічного факультету взяла участь в роботі круглого столу “Розвиток галузі туризму та гостинності у Приазов’ї”. Разом з колегами з інших ЗВО працювали в робочій групі “Підвищення якості сервісів для туристів”. Особливо вразив досвід сусідніх міст Маріуполя та Мелітополя в організації неформальних заходів для залучення туристів.
Загалом дуже цікавий та пізнавальний захід.

Продовжити читання “Круглий стіл з питань туризму”