«У тренді новітніх концепцій у дошкіллі»

  25 жовтня 2019 року викладачі кафедри дошкільної освіти БДПУ Юлія Семеняко та Леся Мороз-Рекотова взяли участь у ІІ Всеукраїнському науково-практичному семінарі проєкту «Впевнений старт – 2019»  (#VS_Fest-2019), організованому науковою радою НАПН України «Проблеми дошкілля», Інститутом психології імені Г.С.Костюка НАПН України, Інститутом проблем виховання НАПН України та видавництвом «Українська академія дитинства».  Учасників семінару вітали президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, директор Інституту психології імені Г.С.Костюка НАПН України Сергій Максименко, начальник відділу дошкільної освіти департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОН України Тамара Панасюк та науковий керівник проєкту Тамара Піроженко.

Продовжити читання “«У тренді новітніх концепцій у дошкіллі»”

Обговорення економічних проблем на міжнародній науковій конференції в Братиславі

  24 жовтня 2019 року у Вищій школі економіки та державного управління в Братиславі, Словаччина (VŠEMvs), відбулася ІІІ Міжнародна наукова конференція «ITEMA 2019», присвячена інформаційним технологіям, туризму, економіці, менеджменту та сільському господарству. У конференції, яку організували VŠEMvs та UdEkoM Balkan, взяли участь понад 200 авторів із внесками з різних країн світу.

Продовжити читання “Обговорення економічних проблем на міжнародній науковій конференції в Братиславі”

Обмін науковим досвідом

  23–24  жовтня цього року відбулася 22 Міжнародна наукова конференція для аспірантів, докторантів та інших науковців, яка була організована в епоху наукової дипломатії і передових досліджень та  покликана стати форумом для обміну найсучаснішими знаннями та висновками науковців зі всього світу.

Продовжити читання “Обмін науковим досвідом”

Зміни розпочинаються з тебе

  Мабуть кожен з нас хоча б раз у житті мав гарну ідею для якихось крутих змін в нашому місті. Але часто такі ідеї залишають просто роздумами, які вщент розбиті браком коштів чи просто обранням неправильного шляху. Сьогодні об 10.00 за сніданком в затишному місці ми зустрілися з представницями «Сoncept school» Запоріжжя. Що таке «Сoncept school»? Це некомерційний освітній проект для молоді Запоріжжя та Бердянська. Такі змінотворці організовують безліч лекцій, тренінгів та багато тематичних вечірок, які спрямовані на молодь, аби та навчалася заради позитивних змін у своїх містах.

Продовжити читання “Зміни розпочинаються з тебе”