Важливі гості у студентів-журналістів

  Цієї середи викладачі кафедри соціальних комунікацій та студенти-журналісти факультету філології та соціальних комунікацій зустрічали Координатора Державного Департаменту США з питань американської допомоги в країнах Європи та Євразії Джеймса Куліковскі. Разом із паном Джеймсом кафедру відвідали координаторка Державного Департаменту США з питань американської допомоги для України Ерін Спітцер, директорка Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Сюзан Фрітц.

Продовжити читання “Важливі гості у студентів-журналістів”

Шановні студенти, викладачі  Бердянського державного педагогічного університету!

  Бізнес-інкубатор БДПУ запрошує взяти участь в тренінгах з психології підприємницької діяльності та з бізнес-планування.

Продовжити читання “Шановні студенти, викладачі  Бердянського державного педагогічного університету!”

Семінар у Катовіце

  23 жовтня 2019 року доценти кафедри комп’ютерних технологій в управлінні та навчанні БДПУ Ганна Алєксєєва, Лариса Горбатюк та доцент кафедри економіки, підприємництва та фінансів Тетяна Несторенко  в рамках діяльності міжнародного наукового проекту «European Integration in Education, Science and Culture» взяли участь у науково-методичному семінарі  «Peculiarities of Training of Scientific and Pedagogical Staff in EU Countries», що проходив у польському місті Катовіце.

Продовжити читання “Семінар у Катовіце”

«Майстерня професійного зростання»

  Досвід освітньої діяльності закладів вищої освіти переконує, що ефективно вирішувати питання підготовки майбутніх фахівців можна лише за активної участі у цьому процесі викладачів, тобто  їх самовдосконалення.

Продовжити читання “«Майстерня професійного зростання»”