Їдь, аби змінитися

  Саме таке гасло червоною ниткою проходило крізь увесь проект «GoXchange», в якому брала участь Наталя Рибнікова, здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 231 Соціальна робота.
З 27 жовтня по 3 листопада активна молодь з усієї України зібралася у місті Херсон для навчання та створення проектів у рамках молодіжного обміну, який відбувся за підтримки Міністерства молоді та спорту України, громадської організації «Глобал Офіс» за фінансової підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC).

Продовжити читання “Їдь, аби змінитися”

До Волновахи на «День кар’єри»  

  30 жовтня 2019 року представники БДПУ – декан Гуманітарно-економічного факультету Т. Макаренко, методистка навчального відділу з підвищення кваліфікації Л. Костенко, заступник начальника відділу виховної роботи К. Пономаренко, асистент кафедри дошкільної освіти Н. Григор’єва на запрошення Волноваської РДА спільно з Управлінням освіти, сім’ї, молоді та спорту стали учасниками інформаційного заходу  «День кар’єри» з метою надання допомоги випускникам загальноосвітніх шкіл району у виборі майбутньої професії.

Продовжити читання “До Волновахи на «День кар’єри»  “