«Теорія всього» або час підвладний генію

Цього вівторка у другому корпусі БДПУ в аудиторії 205 відбувся перегляд біографічної мелодрами про видатного астрофізика «Всесвіт Стівена Хокінга» 2014 року режисера Джеймза Марша, або ще відомий під назвою «Теорія всього». Фільм заснований на мемуарах колишньої дружини вченого Джейн Хокінг «Traveling to Infiniti: My life with Stephen».

Продовжити читання “«Теорія всього» або час підвладний генію”

«Мово моя, душа голосна України!»

12 листопада 2019 року в стінах Бердянського державного педагогічного університету відбувся урочистий захід «Мово моя, душа голосна України!», приурочений Дню української писемності та мови і вшануванню пам’яті Преподобного Нестора-Літописця, організований кафедрою української мови та славістики факультету філології та соціальних комунікацій. Мала актова зала університету зібрала багато гостей. Організатори привітали їх із національним торжеством та потішили розважальною концертною програмою.

Продовжити читання “«Мово моя, душа голосна України!»”

Відкриття ТИЖНЯ ЛОГОПЕДІЇ!!! Спеціальності «Логопедія» 20 років!!!

11 листопада цього року на кафедрі прикладної психології та логопедії пройшло урочисте відкриття ТИЖНЯ ЛОГОПЕДІЇ!

Продовжити читання “Відкриття ТИЖНЯ ЛОГОПЕДІЇ!!! Спеціальності «Логопедія» 20 років!!!”

Всі ми рівні

Воркшоп на тему «Маю право!» відбувся 12 листопада в 4-ому корпусі Бердянського державного педагогічного університету в рамках відкритого практичного заняття з дисципліни «Гендер для медіа». Завідувачка кафедри соціальних комунікацій Юлія Мельнікова розповіла про важливу тему сьогодення – права людини та нагадала усім присутнім про такі значущі дати, як 16 листопада – Міжнародний день толерантності, 20 листопада – Міжнародний день прав дитини, 25 листопада – Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок та 10 грудня – День прав людини.

Продовжити читання “Всі ми рівні”

Бібліотечне семінарське заняття для майбутніх соціальних працівників

12 листопада для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 2-го курсу зі спеціальності 231 Соціальна робота було проведено бібліотечне семінарське заняття у рамках дисципліни «Основи наукових досліджень» (викладач А. Попова) за підтримки працівників бібліотеки Бердянського державного педагогічного університету.

Продовжити читання “Бібліотечне семінарське заняття для майбутніх соціальних працівників”

ІНФОРМАЦІЙНІ ДНІ ERASMUS+

З 4 по 8 листопада Анастасія Попова, заступник декана з наукової та міжнародної діяльності ФДССО, голова Ради молодих учених (ст. викладач кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти) брала участь в інформаційному тижні національного офісу Erasmus+ в рамках «Програми Європейського Союзу у сфері освіти, професійного розвитку, молоді та спорту (2014 – 2020 рр.)». П’ятиденний марафон корисної та цікавої інформації, пов’язаної з міжнародною діяльністю закладів освіти об’єднав понад 2 тисячі учасників з України, Австрії, Франції, Німеччини, Словаччини, Палестини, Тунісу та Польщі у стінах головного корпусу Національного університету імені Тараса Шевченка.

Продовжити читання “ІНФОРМАЦІЙНІ ДНІ ERASMUS+”

Майстер-клас в рамках ТИЖНЯ ЛОГОПЕДІЇ!

На кафедрі прикладної психології та логопедії 12 листопада цього року відбувся майстер-клас для здобувачів вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта з виготовлення дидактичного матеріалу для корекційно-розвиткової роботи з дітьми з особливими освітніми потребами.

Продовжити читання “Майстер-клас в рамках ТИЖНЯ ЛОГОПЕДІЇ!”