Цікаві та практико-орієнтовані заняття – не інновація, а традиція для майбутніх соціальних працівників

15 листопада ц.р. здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 231 Соціальна робота мали можливість поспілкуватися з соціальним працівником благодійної організації «Мережа 100% життя. Запоріжжя» Ганною Карташовою. Зустріч відбулася за ініціативи доцента кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти Анастасії Тургенєвої в рамках вивчення дисципліни «Організація роботи з різними соціальними групами».

Продовжити читання “Цікаві та практико-орієнтовані заняття – не інновація, а традиція для майбутніх соціальних працівників”

Зустріч для створення Бердянської молодіжної програми

У суботу, 16 листопада, в конференц-залі першого корпусу Бердянського державного педагогічного університету зібрались небайдужі студенти для обговорення стратегій створення місцевої молодіжної програми.

Продовжити читання “Зустріч для створення Бердянської молодіжної програми”

БЕРлін-БЕРдянськ: результати досліджень у Німеччині

Щойно завершилось місячне перебування професора БДПУ Ігоря Лимана в столиці Німеччини за стипендіальною програмою Stiftung Preußischer Kulturbesitz. Головною метою поїздки було збирання матеріалів для книги «Історія прусських консулів на Півдні України».

Продовжити читання “БЕРлін-БЕРдянськ: результати досліджень у Німеччині”

З Днем студента

Продовжуючи традицію, 14 листопада у переддень міжнародного студентського свята в стінах актового залу головного корпусу Бердянського державного педагогічного університету пройшли змагання за кубок ректора серед команд КВК.

Продовжити читання “З Днем студента”