Оновлена галерея спортивної слави

Факультет фізичної культури, спорту та здоров’я людини вже має власну спортивну гордість – галерею видатних спортсменів, які зробили вагомій внесок у становлення та розвиток нашого університету на всеукраїнському та міжнародному рівнях! Світлини оновлюються щоразу, коли студенти або викладачі беруть участь та посідають призові місця у різноманітних офіційних змаганнях. Факультет поповнив галерею спортивної слави чотирма новими плакатами і має намір показати шляхи розвитку різних видів спорту починаючи з ХХ століття до сьогодення. Всіх, хто бажає подивитись оновлені світлини, запрошуємо на факультет фізичної культури, спорту та здоров’я людини  у 5б корпус.

Продовжити читання “Оновлена галерея спортивної слави”

Місточок у формуванні мовної особистості

З метою підвищення поінформованості педагогів щодо розвитку зв’язного мовлення дітей дошкільного та молодшого шкільного віку на базі Осипенківського закладу дошкільної освіти «Пролісок» доцентом кафедри дошкільної освіти Бердянського державного педагогічного університету Аллою Омеляненко  проведено методичне об’єднання.

Продовжити читання “Місточок у формуванні мовної особистості”

Нові знання, практичні вміння!

У рамках логопедичного тижня, присвяченого святкуванню 20-річчя спеціальності Логопедія, викладачі кафедри прикладної психології та логопедії БДПУ проводять майстер-класи. Так, 13.11.2019, старшим викладачем кафедри Аліною Синицею для здобувачів вищої освіти та фахівців-практиків був проведений майстер-клас з теми «Використання конструктора у роботі з дітьми з порушеннями мовленнєвого розвитку». В професійному середовищі відомо, що конструювання є одним із сучасних видів діяльності у роботі логопеда з дітьми з порушеннями мовленнєвого розвитку, що сприяє розвитку дрібної моторики, структурно-логічного мислення, уяви, мовлення тощо. Учасники отримали не тільки нові цікаві знання, позитивні емоції, а ще важливі практичні вміння, що стануть їм у нагоді під час організації корекційно-розвиткової роботи.

Продовжити читання “Нові знання, практичні вміння!”