Дебютували філологи і журналісти

Фінальна серія щорічного фільму талантів молодого покоління закінчилася 20-го листопада дебютом факультету філології та соціальних комунікацій. Не можна сказати, що хтось був кращим, чи в когось щось не вийшло, адже це був неперевершеній виступ з піснями та сценками, танцями та віршами. Молоді та креативні, вони ще не мають якихось шаблонів, вони не обмежені в своїх прагненнях та мріях. Енергійні та сміливі, цілеспрямовані та неперевершені. Кожен з них став частинкою цього дійства, утворюючи цілісну феєрію талантів.

Продовжити читання “Дебютували філологи і журналісти”

Вітаємо з перемогою!

Вчора закінчився чемпіонат світу з пауерліфтингу серед чоловіків, який проходив у місті Дубай (Об’єднані Арабські Емірати). У ваговій категорії до 105 кг магістрант факультету фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти, майстер спорту міжнародного класу  Олександр Рубець здобув дві медалі. У присіданнях зі штангою виборов золоту медаль з результатом 430 кг та бронзову нагороду – у  тязі з результатом 350 кг.

Продовжити читання “Вітаємо з перемогою!”

Аутизм не вирок на все життя!

8-9 листопада в м. Києві відбулася І Міжнародна практична конференція з аутизму, організована Фондом «Дитина з майбутнім». У конфернції взяла участь доцент кафедри прикладної психології та логопедії Євгенія Линдіна.

Продовжити читання “Аутизм не вирок на все життя!”

Приємна новина!

Приємно повідомити про вихід нового наукового видання «Хрестоматія з логопедії». До складу авторського колективу ввійшли завідувачка кафедри прикладної психології та логопедії Олена Ревуцька та доцент кафедри прикладної психології та логопедії БДПУ Євгенія Линдіна.

Продовжити читання “Приємна новина!”

Традиція логопедичного тижня

Традиційно до Міжнародного дня логопеда, для здобувачів вищої освіти, відбувся перегляд фільму професійної спрямованості. Засідання кіноманів організовано доцентом кафедри прикладної психології та логопедії Євгенією Линдіною та асистентом Дариною Литвиченко. Захід завжди проходить в теплій невимушеній атмосфері та зі смаколиками. Цього року дивились та обговорювали мультфільми про особливих дітей.

Продовжити читання “Традиція логопедичного тижня”