«Моє здоров’я в моїх руках»

Протягом листопада 2019 р. щотижня за ініціативи викладачів кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації (завідувач кафедри Світлана Хатунцева) Бердянського державного педагогічного університету були проведені освітньо-виховні семінари-тренінги: «Здоров’я, репродуктивне здоров’я, планування сім’ї», «Статеві стосунки, сексуальність», «Незапланована вагітність», «Відповідальна поведінка», «ВІЛ/СНІД: передбачити, уникнути, не захворіти», «Що ми знаємо про контрацепцію?», «Чинники ризику репродуктивного здоров’я» (керівник Світлана Кара). Продовжити читання “«Моє здоров’я в моїх руках»”

Гуманітарно-економічний факультет відзначив День Гідності і Свободи

21 листопада студрада гуманітарно-економічного факультету підготувала захід за підтримки EDCamp Ukraine, який було присвячено Дню Гідності і Свободи України. На урочистостях були присутні студенти 1 і 2 курсів та викладачі. Продовжити читання “Гуманітарно-економічний факультет відзначив День Гідності і Свободи”

Літературний альманах «Вітрила» дорослішає!

У малій актовій залі БДПУ студенти-філологи та викладачі кафедри української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства презентували тринадцятий випуск студентського літературного альманаху «Вітрила». Продовжити читання “Літературний альманах «Вітрила» дорослішає!”

Збірна команда «БДПУ» з волейболу здобуває першу перемогу у Чемпіонаті України

У Чемпіонаті України з волейболу серед чоловічих команд ІІ ліги сезону 2019–2020 рр. збірна БДПУ провела свій перший тур.

Продовжити читання “Збірна команда «БДПУ» з волейболу здобуває першу перемогу у Чемпіонаті України”