«New Generation School Teacher»

Перша проректорка Бердянського державного педагогічного університету, професорка Ольга Гуренко та доцентка кафедри іноземних мов і методики викладання Ірина Школа 26 листопада стали учасниками презентації результатів спільного проекту Британської Ради та Міністерства освіти і науки України «New Generation School Teacher» (Шкільний учитель нового покоління). Цікава зустріч дозволила поринути не лише в атмосферу англомовного спілкування, познайомитися з колективом Британської Ради в Україні та творчою групою, яка брала участь у реалізації проекту, але й долучитися до найновіших напрацювань з методики викладання іноземної мови. Продовжити читання “«New Generation School Teacher»”

«Де живе твій страх»

26 листопада молода бердянська письменниця, випускниця Бердянського державного педагогічного університету, Дар’я Шатіло презентувала в Бердянському художньому музеї імені І. І. Бродського свою нову, вже четверту за рахунком, книгу «Де живе твій страх». Продовжити читання “«Де живе твій страх»”

Майстерня фотографії для юних кореспондентів

26 листопада у 4 корпусі Бердянського державного педагогічного університету відбувся майстер-клас з фотомайстерності від доцента кафедри соціальних комунікацій Романа Костромицького для юних кореспондентів –представників прес-центрів шкіл міста Бердянська. Продовжити читання “Майстерня фотографії для юних кореспондентів”