БДПУ в міжнародному проекті «Зміни педагогічних факультетів та університетів у ХХІ столітті»

Впродовж 2017-2018 років наш університет брав участь у проекті «Прогресивне управління університетом», базою якого став Університет імені Масарика (Брно, Чехія). Представники БДПУ Ольга Гуренко, Ігор Лиман і Юлія Королевська взяли участь у заходах цього проекту в Чехії.

Продовжити читання “БДПУ в міжнародному проекті «Зміни педагогічних факультетів та університетів у ХХІ столітті»”

Наш переможець – Григорій Сковорода

У середу, 27 листопада, дві команди студентів-філологів змагалися за звання кращих сковородинознавців. Команди кинули виклик у рамках конкурсу «Світ ловив мене, та не спіймав», який організувала Ольга Новик, професорка кафедри української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства.

Продовжити читання “Наш переможець – Григорій Сковорода”

«МИ ПРОТИ ДИСКРИМІНАЦІЇ!»

27 листопада цього року доцентом кафедри прикладної психології та логопедії Ольгою СЕРБОВОЮ в рамках виховного заходу для здобувачів освіти групи 206 ФДССО було проведено інформаційну сесію «Дискримінація в Україні: які групи найбільш обмежені в користуванні правами» (за матеріалами Національного демократичного інституту по міжнародним питанням NDI) Продовжити читання “«МИ ПРОТИ ДИСКРИМІНАЦІЇ!»”

Вам потрібно це знати!

Напередодні Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, що традиційно відзначають 1 грудня, викладачі кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації провели низку заходів, спрямованих на інформування населення щодо шляхів передачі ВІЛ, профілактики СНІДу, епідемічної ситуації з ВІЛ-інфекції в Україні. Продовжити читання “Вам потрібно це знати!”