Обговорення якості та стандартів життя на міжнародній інтернет-конференції

28 листопада 2019 року відбулася ІV Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Сучасні проблеми забезпечення якості життя в глобалізованому світі». Продовжити читання “Обговорення якості та стандартів життя на міжнародній інтернет-конференції”

Еразмус+: можливості міжнародної співпраці для БДПУ

Надважливе питання міжнародної та грантової діяльності, що в сучасних реаліях суттєво впливає на долю закладів вищої освіти, зібрало 27 листопада 2019 року у конференц-залі Бердянського державного педагогічного університету представників структурних підрозділів усіх факультетів: відповідальних осіб за наукову та міжнародну діяльність, завідувачів кафедр та усіх зацікавлених. Продовжити читання “Еразмус+: можливості міжнародної співпраці для БДПУ”

ВІЛ/СНІД: передбачити, уникнути, не захворіти

28 листопада 2019 р. здобувачі вищої освіти факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини Бердянського державного педагогічного університету під керівництвом викладачів кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації взяли активну участь у проведенні заходів присвячених Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом. Продовжити читання “ВІЛ/СНІД: передбачити, уникнути, не захворіти”

Центр міської історії у Львові запрошує на дослідницькі резиденції

Запрошуємо дослідників гуманітарних напрямків з різних країн у дослідницькі резиденції Центру міської історії 2020–2021.

Продовжити читання “Центр міської історії у Львові запрошує на дослідницькі резиденції”