«Психолог – покликання на все життя»

Кожного року на факультеті психолого-педагогічної освіти та мистецтв родина психологів поповнюється новими членами. Цей рік – не виключення, тому що 27 листопада студенти першого курсу спеціальності 053 Психологія пройшли традиційний обряд посвяти у психологи. Продовжити читання “«Психолог – покликання на все життя»”

Активна профорієнтаційна робота триває

Вибір майбутної професії – важливий крок у житті кожної молодої людини. Усвідомлений вибір професії, яка б відповідала інтересам та здібностям особистості, її бажанням та життєвим прагненням, а разом з тим – і суспільним потребам – запорука успішної професійної самореалізації та гармонійного розвитку людини.

Продовжити читання “Активна профорієнтаційна робота триває”

Делегація GIZ у БДПУ: підготовка до реалізації проекту, спрямованого на посилення економічної стійкості в Азовському регіоні

29 листопада 2019 р. до Бердянського державного педагогічного університету завітала представницька делегація Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Продовжити читання “Делегація GIZ у БДПУ: підготовка до реалізації проекту, спрямованого на посилення економічної стійкості в Азовському регіоні”

Інформаційно-просвітницькі заходи до всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

1 грудня Україна разом зі світовою спільнотою традиційно долучається до заходів, присвячених боротьбі з епідемією ВІЛ/СНІДу. Не виключенням стала і кафедра соціальної роботи та інклюзивної освіти, яка традиційно кожного року організовує і проводить інформаційно-просвітницькі заходи для здобувачів вищої освіти Бердянського державного педагогічного університету і жителів міста Бердянськ. Продовжити читання “Інформаційно-просвітницькі заходи до всесвітнього дня боротьби зі СНІДом”