Воркшоп – активна форма професійного зростання

30 листопада 2019 року викладачі кафедри дошкільної освіти ФДССО Ірина Улюкаєва (к.п.н., доцент), Юлія Семеняко (к.п.н., ст.викладач) та Леся Мороз-Рекотова (асистент) взяли участь в авторському вокршопі «Вільна освітня діяльність дошкільників як сучасний тренд зарубіжної педагогіки, або що варто запроваджувати в Україні?». Спікером навчального семінару виступила Катерина Крутій, доктор педагогічних наук, професор кафедри дошкільної та початкової освіти Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Захід об’єднав понад 70 педагогів із різних куточків країни, які зібралися у м. Запоріжжя. Продовжити читання “Воркшоп – активна форма професійного зростання”

Відкрита лекція з дисципліни «Дошкільна лінгводидактика, культура мовлення та виразне читання»

29 листопада 2019 р. кандидат педагогічних наук, доцент кафедри дошкільної освіти факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти Алла Омеляненко провела відкрите лекційне заняття в академічних групах 202 ДО, 203 ДО з дисципліни ««Дошкільна лінгводидактика, культура мовлення та виразне читання». Продовжити читання “Відкрита лекція з дисципліни «Дошкільна лінгводидактика, культура мовлення та виразне читання»”

В Туреччині без All inclusive, але з посмішкою, вірою в свої сили та сподіванням повернутися ще…

Про тимчасове працевлаштування наших студентів у туристичних компаніях Туреччини ми могли чути від самих компаній, які приїжджали з інфозустрічами, та з фрагментарних розповідей самих студентів, які там вже побували. Продовжити читання “В Туреччині без All inclusive, але з посмішкою, вірою в свої сили та сподіванням повернутися ще…”

Конференція у Польщі

Викладачі кафедри української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства док. філол. наук, професор Олена Петрівна Колінько та канд. філол. наук, доцент Ольга Володимирівна Боговін взяли участь у роботі IV Міжнародної науково-практичної конференції «Пріоритети наукових досліджень: теоретична та практична цінність», яка проходила 26-30 листопада у Wyższa Szkoła Biznesu – National-Louis University у м. Новий Сонч, Польща. Відкривав пленарне засідання ректор університету Даріуш Возняк із доповіддю «Контроль у менеджменті вищої школи», під час якої познайомив учасників конференції із досвідом базового навчального закладу у цьому напрямку. Наші викладачі були удостоєні честі виступати на пленарному засіданні: доц. Боговін О. В. представила увазі закордонних колег доповідь з яскравою презентацією на тему «Кодифікація дантового континууму на картині Д. Г. Россетті “Беатріче Благословенна”», а проф. Колінько О. П. – «Література в контексті світової глобалізації: збереження національної ідентичності», які викликали жваву дискусію та подальше обговорення. Продовжити читання “Конференція у Польщі”

Фото-театр «Світ без насилля»

1 грудня здобувачі вищої освіти зі спеціальності «Соціальна робота»  і за сумісництвом активні члени Волонтерського загону «Палітра добра» (керівник: доцент Анастасія ТУРГЕНЄВА) взяли участь у фото-театрі «Світ без насилля!» у рамках міжнародної акції «16 Днів проти гендерного насильства». Організатором заходу виступила громадська організація «Жінка майбутнього» за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру та фінансування Європейського Союзу. Продовжити читання “Фото-театр «Світ без насилля»”