БДПУ і Enactus: плідна співпраця

Enactus — це міжнародна неполітична громадська організація, створена 1975 року в США, яка має на меті сприяти досягненню Цілей Сталого Розвитку через підприємницьку діяльність.

Продовжити читання “БДПУ і Enactus: плідна співпраця”

Студенти ГЕФ відвідали музей

3 грудня 2019 р. у рамках вивчення навчальної дисципліни “Історія української культури” студенти другого курсу  гуманітарно-економічного факультету разом з Юлією Королевською (старша викладачка кафедри історії та філософії) відвідали Бердянський художній музей ім. Бродського, в якому відбулося відкриття виставки «Радянський Давид». Після відкриття була лекція «Ісаак Бродський як промоутер тоталітарної політики», яку провів Кирило Ліпатов – історик, антрополог, завідувач наукового відділу Одеського художнього музею. Продовжити читання “Студенти ГЕФ відвідали музей”

ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТ ДЛЯ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ

Управління власними часовими ресурсами є однією з «м’яких навичок», необхідних для сучасних фахівців.  Для опанування техніками тайм-менеджменту  03 грудня здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта  у межах вивчення навчальної дисципліни «Психологічний супровід професійної діяльності спеціального педагога» організували та провели  практикум «Тайм-менеджмент» для першокурсників факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти.

Продовжити читання “ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТ ДЛЯ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ”

До міжнародного дня людей з інвалідністю 3 грудня

3 грудня у світі відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем людей з інвалідністю, захисту їх гідності, прав і благополуччя. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей особливими потребами. Продовжити читання “До міжнародного дня людей з інвалідністю 3 грудня”