В очікуванні зимових свят

Головний корпус БДПУ на один вечір перетворився на казковий палац, наповнений вишукано вдягненими дівчатами та юнаками. Налаштуванню на чарівну атмосферу сприяли звуки вальсу, танго, полонезу, чудово оформлені квітами фотозони, гарний настрій учасників і гостей. Продовжити читання “В очікуванні зимових свят”

  Вітаємо з відзнакою!

Учора, 5 грудня, в Бердянському Центрі культури та дозвілля «Софіт» міський голова Володимир Чепурний та художні колективи міста вітали військовослужбовців та волонтерів із їхніми святами. Продовжити читання ”  Вітаємо з відзнакою!”

Даруємо вам новорічну казку

Створення яскравих виставок та захоплюючих інсталяцій стало для студентів факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв традицією. Остання культурна подія на факультеті відбулася в листопаді, яка була присвячена святу Хеловіна. А цього місяця студенти спеціалізації «Образотворче мистецтво» вирішили порадувати своїх колег та викладачів університету атмосферною новорічною інсталяцією. Її назва відтворює задум авторів – «Даруємо вам новорічну казку». Продовжити читання “Даруємо вам новорічну казку”

МІЙ ІДЕАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ІНКЛЮЗИВНОЇ ОСВІТИ

5 грудня в рамках підсумкового заняття з дисципліни «Інклюзивна освіта» відбувся конкурс проєктів «Мій ідеальний заклад інклюзивної освіти». Захід відбувся за ініціативи Ольги Гуренко, першої проректорки БДПУ, професорки кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти та викладачів Наталі Михайленко та Анастасії Попової. Продовжити читання “МІЙ ІДЕАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ІНКЛЮЗИВНОЇ ОСВІТИ”