Україно-британський форум «Досконалість викладання і навчання у вищій освіті»

Минулого тижня доцент кафедри прикладної психології та логопедії Наталя Цибуляк мала можливість взяти участь у Форумі «Досконалість викладання і навчання у вищій освіті», який був організований Британською Радою в Україні за партнерства Інституту вищої освіти НАПН України та AdvanceHE (Велика Британія) і підтримки Міністерства освіти і науки України та Національного агентства забезпечення якості вищої освіти. Продовжити читання “Україно-британський форум «Досконалість викладання і навчання у вищій освіті»”

Парад ялинок

Стартував парад ялинок на факультеті фізико-математичної, комп’ютерної  і технологічної освіти. Ялинки в різних техніках виконання, з металу, дерева і тканини прикрашають наразі 2-й корпус факультету. Виконавці цієї краси студенти факультету під керівництвом  доцента кафедри професійної освіти, технологій і трудового навчання Ольги РОГОЗІНОЇ. Продовжити читання “Парад ялинок”

Міжнародний промисловий форум 2019

З 19 по 22 листопада на території Міжнародного виставкового центру м. Київа пройшов XVIІI Міжнародний промисловий форум – щорічний великомасштабний виставковий захід, присвячений новітнім технологіям металообробки, машино- та приладобудування, зварювання та обробки поверхні, привідної техніки та промислової автоматизації, вантажному та складському устаткуванню, безпеці праці та супутнім промисловим технологіям. Продовжити читання “Міжнародний промисловий форум 2019”

У атмосфері новорічних свят

Наближаються новорічні свята. Студенти долучаються до прикрашання корпусів нашого університету та проводять тематичні заходи. 5 грудня у 5б корпусі БДПУ відбувся літературний вечір «Christmas Spirit», який ініціювали та провели студентки 2 курсу факультету філології та соціальних комунікацій Дайана Камаєва та Олександра Семеренко. Продовжити читання “У атмосфері новорічних свят”

Вітаємо з перемогою в обласному етапі Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка!

7 грудня 2019 року на базі Запорізького колегіуму «Мала гуманітарна академія» Запорізької міської ради відбувся обласний етап Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Під час урочистого відкриття заходу з привітальним словом виступила доцент Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Галина Корицька, акцентувавши увагу на тому, що цього року конкурс відзначає свій 10-річний ювілей.

Продовжити читання “Вітаємо з перемогою в обласному етапі Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка!”

Культура академічної доброчесності починається з себе

У сучасному світі доброчесність є фундаментом особистісного зростання людини. Вища освіта через навчання і дослідження фактично скріплює цей фундамент елементами академічної доброчесності, які покликані виховувати чесність, гідність, повагу до себе та інших. Недарма в Бердянському державному педагогічному університеті розроблено проєкт Положення про академічну доброчесність. Продовжити читання “Культура академічної доброчесності починається з себе”

Урочистий вечір #Я_Магістр на факультеті психолого-педагогічної освіти та мистецтв

6 грудня 2019 року на факультеті психолого-педагогічної освіти та мистецтв Бердянського державного педагогічного університету відбулося урочистя з нагоди закінчення навчання здобувачами другого (магістерського) рівня спеціальності 013 Початкова освіта. Продовжити читання “Урочистий вечір #Я_Магістр на факультеті психолого-педагогічної освіти та мистецтв”

Від сподівань з надією – до успіху

29 листопада 2019 року в спеціалізованій вченій раді Д 32.051.02 Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки старший лаборант кафедри української мови та славістики Наталія Рула успішно захистила дисертацію «Семантико-синтаксична типологія складносурядних речень у сучасній українській мові» на здобуття наукового ступеня кандидата філологічних наук за спеціальністю 10.02.01 – українська мова (науковий керівник – доктор філологічних наук, професор, завідувач кафедри української мови Запорізького національного університету Раїса Христіанінова). Продовжити читання “Від сподівань з надією – до успіху”