Іще одна лабораторія готова до роботи!

У п’ятницю, 6 грудня, в 1А корпусі БДПУ студенти факультету фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти разом із доцентом кафедри фізики та методики навчання фізики Андрієм Лазаренком презентували методичний кабінет із щойно придбаними вимірювальними приладами для практичного вивчення та дослідження природничої науки – фізики. Продовжити читання “Іще одна лабораторія готова до роботи!”

Тиждень права: круглий стіл

10 грудня у всьому світі відзначається День прав людини. Саме 10 грудня 1948 року Генеральна Асамблея ООН прийняла Загальну декларацію прав і свобод людини – перший міжнародний документ, що проголосив основні права і свободи людини. Декларація проголосила невід’ємне й обов’язкове дотримання громадянських, політичних, економічних, соціальних і культурних прав людини.

Продовжити читання “Тиждень права: круглий стіл”

ВИВЧАЄМО ПЕДАГОГІЧНИЙ ДОСВІД КРАЩИХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ В МІСТІ

Учителька ЗЗСО № 3 м. Бердянська Інна ЗЮЗІНА на підтвердження звання вчитель вищої категорії, учитель-методист 5 грудня 2019 року провела інтегрований урок у 4 класі з літературного читання та «Основ здоров’я», який відвідали студентки 4 курсу спеціальності 013 Початкова освіта факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв разом з доценткою кафедри початкової освіти Ларисою ПОПОВОЮ.

Продовжити читання “ВИВЧАЄМО ПЕДАГОГІЧНИЙ ДОСВІД КРАЩИХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ В МІСТІ”

Зустріч у БДПУ

10 грудня наш університет відвідав Народний депутат України Володимир Кальцев. На робочій зустрічі з ректором, професором Ігорем Богдановим були обговорені стратегічні питання розвитку нашого закладу вищої освіти, досягнуто домовленість щодо підтримки основних напрямів його діяльності. Продовжити читання “Зустріч у БДПУ”