Екскурсія на виставку «Радянський Давид» до художнього музею І. Бродського

Здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти мали можливість відвідати дивовижну виставку у Художньому музеї ім. І. Бродського «Радянський Давид». На виставці були представлені 30 робіт І. Бродського, частина з яких зберігається у фондах Одеського художнього музею, і були показані в Бердянську вперше. Яскравим доповненням виставки стала лекція куратора виставки «Радянський Давид» Кирила Липатова «Ісаак Бродський, як прокламатор тоталітарної політики стосовно мистецтва». Продовжити читання “Екскурсія на виставку «Радянський Давид» до художнього музею І. Бродського”

Майстер-клас «Новорічна іграшка своїми руками»

Сьогодні на факультеті дошкільної, спеціальної та соціальної освіти було проведено майстер-клас «Новорічна іграшка своїми руками» для вихователів закладів дошкільної освіти міста Бердянська. Мета майстер-класу: навчити педагогів виготовляти іграшки-саморобки, які можна використовувати в освітній роботі з дітьми. Особливістю цього заходу було навчання педагогів виготовленню м’яких іграшок з фетру та надання їм привабливості за допомогою інших матеріалів: ґудзиків, намистинок, мережива тощо. Продовжити читання “Майстер-клас «Новорічна іграшка своїми руками»”

Із «ДоброДій»ної скрині…

На початку листопада ц. р. в БДПУ було відкрито лабораторію фізичної реабілітації. «Оскільки університет готує спеціалістів у галузі охорони здоров’я за спеціальностями «фізична терапія та ерготерапія», – зазначав на церемонії її відкриття декан факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини, професор Сергій Кушнірюк, – то кожен новий проєкт – це змога практично підвищити якість навчання здобувачів вищої освіти, а також привернути увагу абітурієнтів». Продовжити читання “Із «ДоброДій»ної скрині…”

Пишаємось, бо Ви – найкращі!

Закінчилась підсумкова атестація студентів ІІ рівня вищої освіти спеціальності «Хореографія». Майбутні викладачі хореографічних дисциплін показали високий рівень фахової підготовки. Поряд з демонстрацією знань з теорії та методики викладання хореографії випускники виконували професійно-орієнтовані завдання, які були спрямовані на перевірку балетмейстерських та педагогічних компетентностей. Продовжити читання “Пишаємось, бо Ви – найкращі!”