Челендж «Shporam.Net»

Період сесії – це завжди період підведення певних підсумків, у який поволі студент замислюється, що працювати потрібно було не заради оцінки, а задля власних знань. Проте, під час підготовки до семінарських, написання тез, курсових тощо іноді так хочеться звернутися до всіляких допоміжних засобів… Продовжити читання “Челендж «Shporam.Net»”

ШКОЛА ВОЛОНТЕРІВ ПРО СВОЮ ДІЯЛЬНІСТЬ

Школа волонтерів Волонтерського загону «Палітра добра», створеного на базі кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти (керівник: доц. Тургенєва А. О.) користується популярністю. Ми щасливі поділитися тим, що цього року ми навчили вже 2 групи волонтерів. Продовжити читання “ШКОЛА ВОЛОНТЕРІВ ПРО СВОЮ ДІЯЛЬНІСТЬ”

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА МАЙСТЕРНЯ

20 грудня ц. р. ініціативна група факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти у складі канд. пед. наук, доц. кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти Наталі ЗАХАРОВОЇ та здобувачів вищої освіти спеціальності Соціальна робота Наталі РИБНІКОВОЇ  та Антона СЕРДЮЧЕНКО (організатор  –  ас. кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти Наталія МИХАЙЛЕНКО) відвідали заклади загальної середньої освіти м. Токмака та Токмацького району Запорізької області з метою проведення профорієнтаційної роботи. Продовжити читання “ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА МАЙСТЕРНЯ”