Домашнє насильство – щоденний злочин

З 20–23 січня цього року здобувачка першого (бакалаврського) рівня ВО зі спеціальності 231 Соціальна робота факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти Наталя Рибнікова брала участь у тренінгу «Комплексний підхід у розбудові громади, вільної від насильства» у м. Маріуполь. Захід був організований Радою жінок Донеччини за підтримки Фонду Народонаселення ООН в Україні. Продовжити читання “Домашнє насильство – щоденний злочин”

Із нагоди Дня Соборності України

У Бердянську біля міського Палацу культури ім. Т. Г. Шевченка сьогодні, 22 січня, пройшла культурно-просвітницька акція національного єднання за участі керівництва Бердянської міської влади, представників органів місцевого самоврядування, військових, учасників бойових дій, волонтерів, науковців і освітян, працівників культури, громадськості.

Продовжити читання “Із нагоди Дня Соборності України”

Україна – Єдина!

До міського заходу святкування 101-ї річниці Дня Соборності України долучились і представники найдавнішого навчального закладу міста – Бердянського державного педагогічного університету. Вшанування Єднання Сходу і Заходу України було багатолюдним та піднесеним. Голова міста – Володимир Чепурний привітав всіх зі святом. Гарного настрою надавав всім музичний супровід з українських пісень, а пісні та танці від професійних колективів міста, які дуже сподобалось містянам та гостям, стали додатковою окрасою до святкування поважної річниці. Слава Україні! – лунало над площею і над містом. І ми дійсно єдині, бо в єдності сила нації та Країни!

Продовжити читання “Україна – Єдина!”

Формування мережі експертів із забезпечення якості вищої освіти

В Україні почали діяти нові правила акредитації освітніх програм закладів вищої освіти, що базуються на Європейських стандартах. Ключовим елементом акредитації освітніх програм є оцінка діяльності закладу вищої освіти за цією програмою незалежною виїзною експертною групою. Продовжити читання “Формування мережі експертів із забезпечення якості вищої освіти”

Бізнес-інкубатор БДПУ – перші підсумки роботи

Перші дні нового року – чудовий час для підведення підсумків минулого року та формування планів на рік, що почався! Чим запам’ятався 2019 рік для ініціаторів створення академічного бізнес-інкубатору на базі БДПУ та які плани на 2020 рік? Продовжити читання “Бізнес-інкубатор БДПУ – перші підсумки роботи”