Вітаємо!

Колектив кафедри економіки, підприємництва та фінансів щиро вітає доцента  Несторенко Тетяну Петрівну з   присвоєнням  наукового звання visiting profesor Wyższa Szkoła Techniczna w Katowicach другого січня 2020 року. Продовжити читання “Вітаємо!”

Конкурс на отримання освітньої стипендії для вивчення англійської мови у Бердянську

Оголошується прийом заявок на участь у безкоштовній дворічній Програмі малих стипендій з вивчення англійської мови Посольства США  в Україні «English Access Microscholarship Program» (скорочено – Access). До участі у програмі Access запрошуються студенти навчальних закладів міста Бердянськ (середні спеціальні та вищі навчальні заклади), віком 17–19 років, які хотіли б покращити рівень володіння англійської мови.

Продовжити читання “Конкурс на отримання освітньої стипендії для вивчення англійської мови у Бердянську”

Вчимося, щоб навчати

5 лютого 2020 року кандидатка педагогічних наук, старша викладачка кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін Бердянського державного педагогічного університету ТАРАНЕНКО Юлія Петрівна  взяла участь  в організації та проведенні  семінару-практикуму «Методика проведення оцінювання результатів освітніх процесів і досягнень вихованців у сучасному закладі позашкільної освіти» для педагогів позашкільних навчальних закладів, який відбувся  в Центрі дитячо-юнацької творчості в рамках роботи школи педагогічної майстерності «Вчимося, щоб навчати».

Продовжити читання “Вчимося, щоб навчати”

Поповнення бібліотечки підприємця – посібник для викладачів курсу «Соціальне підприємництво»

На цьому тижні бібліотечні фонди університету та кафедри економіки, підприємництва та фінансів поповнилися трьома екземплярами посібника для викладачів курсу «Соціальне підприємництво» (Соціальне підприємництво: посібник для викладачів курсу / за наук. редакцією к.е.н. А. О. Корнецького — К. : Фамільна друкарня Huss, 2019. — 160 с.).

Продовжити читання “Поповнення бібліотечки підприємця – посібник для викладачів курсу «Соціальне підприємництво»”