Новітні корекційно-розвиткові методики від переможного субгранту «LOGOLAB» від Edison Space Coworking

На цьому тижні кафедрою прикладної психології та логопедії факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти було отримано новітнє корекційно-розвиткове обладнання та корекційні методики, на кошти, які здобувачі спеціальності 016 Спеціальна освіта разом із викладачами виграли в субгранті «LOGOLAB».

Продовжити читання “Новітні корекційно-розвиткові методики від переможного субгранту «LOGOLAB» від Edison Space Coworking”

Академічна доброчесність в освіті – шлях у професійне майбутнє

11 лютого викладачем кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін Ольгою Смолкою зі студентами першого курсу (група 14Х, група 15СОХ) та другого курсу (група 24Х, група 25СОХ-ФК) було проведено тренінг-семінар за основними положеннями академічної доброчесності. У ході бесіди здобувачі вищої освіти познайомилися з основними термінами та поняттями, обговорили ситуації, що порушують академічну доброчесність та шляхи їх урегулювання.
Було проведено анонімне анкетування серед студентів з питань дотримання ними академічної доброчесності під час реалізації освітньо-професійної програми.

Продовжити читання “Академічна доброчесність в освіті – шлях у професійне майбутнє”

У сузір’ї Водолія: з нагоди 50-річного ювілею професора Панової Наталії Юріївни

Дванадцятий день цього місяця року 2020 ознаменований ювілеєм прекрасної людини, яскравої особистості, доктора філологічних наук, професорки і завідувачки кафедри іноземних мов і методики викладання Бердянського державного педагогічного університету – Панової Наталії Юріївни. Продовжити читання “У сузір’ї Водолія: з нагоди 50-річного ювілею професора Панової Наталії Юріївни”