Плідна праця робочої групи з моніторингу ОП «Фінанси, банківська справа та страхування»

14 лютого 2020 року  відбулося засідання робочої групи з моніторингу освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування» та можливості внесення змін.

Продовжити читання “Плідна праця робочої групи з моніторингу ОП «Фінанси, банківська справа та страхування»”

Коли слово не розходиться з ділом

13 лютого 2020 року відбулася зустріч студентів з професіоналом-практиком – головним бухгалтером Бердянського прикордонного загону Сливченком Євгеном Олександровичем. Він розповів про особливості функціонування фінансового відділу у бюджетній установі, поділився власним досвідом роботи та звернувся до студентів з пропозицією проходження практики. Почути  виступ людини, яка на власному житті відчула плюси та мінуси роботи в бюджетній установі, виявилося корисним для майбутніх фінансистів. А пропозиція надати практичну допомогу від досвідченої людини завжди заслуговує на повагу.

Продовжити читання “Коли слово не розходиться з ділом”

Як утримати компанію на плаву

14 лютого 2020 року заступником генерального директора з економіки ТОВ «Азовська кабельна компанія» Савушкіним Д.І. був проведений семінар на тему «Вплив фінансових результатів на розвиток компанії».

Продовжити читання “Як утримати компанію на плаву”

Герої не вмирають

19 лютого 2020 року до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні студенти та викладачі Бердянського державного педагогічного університету зібралися на мітинг пам’яті у сквері Небесної Сотні коло пам’ятника героїв, щоб вшанувати подвиг учасників Революції Гідності.

Продовжити читання “Герої не вмирають”

Засідання ради роботодавців зі спеціальності 231 соціальна робота

19 лютого відбулась перша робоча зустріч Ради роботодавців кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти Бердянського державного педагогічного університету зі спеціальності 231 Соціальна робота. Організаторами та модераторами зустрічі виступили гаранти освітньо-професійних програм доценти Катерина ПЕТРОВСЬКА («Соціальна робота та практична психологія»)  та Анастасія ТУРГЕНЄВА( «Соціальна робота та соціальна педагогіка»).

Продовжити читання “Засідання ради роботодавців зі спеціальності 231 соціальна робота”

І тур всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальностей «Cоціальна робота» і «Cоціальна педагогіка»

18 лютого на базі кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти відбувся І-й тур Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальностей «Соціальна робота» та «Соціальна педагогіка» для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 231 Соціальна робота. Модератором проведення заходу виступила доцент Наталя ЗАХАРОВА.

Продовжити читання “І тур всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальностей «Cоціальна робота» і «Cоціальна педагогіка»”

«Хто зверху?»: університетська версія

У середу, 18 лютого, студенти першого курсу різних спеціальностей факультету фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти провели університетську версію популярного телешоу на «Новому каналі» – «Хто зверху?». Захід було приурочено до Дня закоханих.

Продовжити читання “«Хто зверху?»: університетська версія”